Template:Usurpation requested/nb

This page is a translated version of the page Template:Usurpation requested and the translation is 100% complete.

You can use this template to notify users about usurpation requests.
Please select a language and use the text without <translate> tags by using the button "View raw source":

Forespørsel om overtagelse av brukernavn

Hei, Usurpation requested. En forespørsel om å ta over brukernavnet ditt har blitt lagt inn via SRUC (metawiki) av en annen bruker.

Hvis du ikke har noe imot å bli omdøpt slik at den andre brukeren kan bruke brukernavnet ditt, vennligst logg inn og legg inn et svar her på denne siden om at det er greit. Du kan også si hva du ønsker å bi omdøpt til, for å frigjøre brukernavnet ditt. Hvis du ikke oppgir et brukernavn du ønsker å bli omdøpt til, omdøper vi deg med et generisk brukernavn. Du kan også forespørre et nytt brukernavn etter du har blitt omdøpt på Special:GlobalRenameRequest.

Hvis du gjør ingenting kan forespørselen til den andre brukeren oppfylles innen kort tid, og kontoen din vil bli omdøpt til et generisk brukernavn. Du kan selv forespørre om å bli omdøpt selv når som helst.

Hvis du ikke vil bli omdøpt, vennligst logg inn og skriv på denne siden klart og tydelig at du ikke vil omdøpes. En hvilken som helst slags innsigelse mot omdøping vil forhindre at brukernavnet ditt tas over.

Vennligst merk deg at selv om ditt nåværende brukernavn blir tatt over, så kan du fortsatt redigere og dataene dine vil ikke bli tapt; innstillingene dine, overvåkningslisten din, og andre brukerinnstillinger vil bli overført til et nytt brukernavn.

Takk for at du tok deg tid til å lese dette.