Template:Usurpation requested/hu

This page is a translated version of the page Template:Usurpation requested and the translation is 100% complete.

You can use this template to notify users about usurpation requests.
Please select a language and use the text without <translate> tags by using the button "View raw source":

Kérelem névbitorlásra

Szia Usurpation requested! A SRUC-on (metawiki) keresztül kérelmet adtak be, hogy elbitorolják, vagyis „átvegyék” a felhasználóneved, mivel egy másik felhasználó szeretné használni a szerkesztéshez.

Ha nincs kifogásod az ellen, hogy átnevezzenek egy új felhasználónévre, és hogy egy másik felhasználó használja a jelenlegi neved, akkor kérünk, hogy jelentkezz be és írj egy választ itt (és írd meg nekünk az új nevet, amelyre átnevezzenek, vagy mi adunk neked egy szokásos nevet) vagy használd az Special:GlobalRenameRequest lapot.

Ha nem csinálsz semmit: a kérelmet hamarosan jóváhagyják, és a fiókod áthelyezik szokásos felhasználónévre. Bármikor kérheted, hogy áthelyezzenek egy általad választott felhasználónévre.

Ha nem egyezel bele az átnevezésbe: kérjük jelentkezz be és szerkeszd ezt a lapot, hogy világosan kimondod, hogy nem értsz egyet a elbitorlással. Minden kifogás a részedről megakadályozza a elbitorlást.

Jegyezd meg, hogy ha a jelenlegi felhasználóneved elbitorolták, te attól még szerkeszthetsz és az adataid sem vesznek el; a preferenciáid, a figyelőlistád, és más felhasználói beállítások is átkerülnek az új felhasználónévre.

Köszönjük az idődet.