Template:Usurpation requested/ca

This page is a translated version of the page Template:Usurpation requested and the translation is 100% complete.

You can use this template to notify users about usurpation requests.
Please select a language and use the text without <translate> tags by using the button "View raw source":

Sol·licitud d'usurpació

Hola, Usurpation requested. Una petició ha estat feta mitjançant SRUC (metawiki) per usurpar, o "agafar el control", del seu nom d'usuari perque a un altre usuari li agradaria utilitzar-lo per editar.

Si no presentes objeccions per a ser reanomenat a un nou nom d'usuari per a que un altre usuari pugui utilitzar el nom que actualment disposes, si us plau, inicia sessió i envia aquí una resposta (també ens pots indicar a que nom d'usuari desitges canviar, o bé, que es proporcioni per a tu un de genèric), també pots sol·licitar un canvi de nom a Special:GlobalRenameRequest.

Si no fas res: La petició pot ser portada a terme en breu i, si el seu compte serà reanomenat amb un nom genèric. Vostè pot sol·licitar en qualsevol moment que el seu comptre sigui reanomenat amb un nom de la teva elecció.

Si desitja presentar objeccións: Por favor inicie sesión y realice una edición a esta página indicando claramente que se opone a la usurpación. Cualquier objeción de su parte evitará que su cuenta sea usurpada.

Si us plau, inici sessió i realitzi una edició en aquesta pàgina indicant clarament que s'oposa a la usurpació. Qualsevol objecció de la seva part evitarà que el seu compte sigui usurpat.

Recordi que inclús si el seu nom d'usuari actual és usurpat, encara podrà editar i les seves dades no es perdran; les seves preferències, llista y altres ajusts d'usuari seran transferits a un nou nom d'usuari en cas de ser necessari.

Moltes gràcies pel seu temps.