Fundraising 2011/Susan Letter/sq

Translation instructions
  • For pages marked "Missing" or "In progress", click the page title and start translating. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • For pages marked "Needs updating", compare the page to the source page and update the translation accordingly. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • It is important to have someone else proofread the translated page! If you have proofread a page and it is ready for publication, click "edit status" and change that page's status to ready.
  • If you are changing something that has already been published, change its status back to ready for it to be published again.

If you have any questions or feedback regarding the translation process, please post them here. Translation FAQ

Google mund të ketë në zotërim rreth një milion serverë. Yahoo ka rreth 13.000 punonjës. Ne kemi 679 serverë dhe vetëm 95 punonjës.

Wikipedia zë vendin e 5-të në internet , çdo muaj në shërbim të 470 milion njerëzve nga e gjithë bota – gjithçka e mundësuar nga kontributet e lexuesve.

Kur e lexon Wikipedia-n e kupton se sa e mrekullueshme është kur ke mundësi ta marrësh gjithë atë informacion pa paguar, pa pasur nevojë që të shikosh reklama dhe pa gjithë ato lajle-lule në anët e ekranit, etj. Eksperienca është e pastër.

Unë mendoj se njerëzit që përfitojnë shumë prej saj dhe që kanë mundësi financiare, ndoshta do të ndjenin një detyrim moral për të dhuruar të paktën disa dollarë nëse do ta dinin se për çfarë ka nevojë.

Po sikur të dhurosh diçka sot? 5 ose 20 dollarë!

Bukuria e Wikipedia-s qëndron në faktin që njerëz të fiksuar pas gastropodive (krimba) si puna ime mund të bashkohen dhe të shkëmbejnë pasionin e tyre me botën. Kjo është magjia e Wikipedia-s, kjo energjia e pashpjegueshme brenda nesh që vjen nga dëshira për të ndihmuar në edukim dhe në shkëmbim dijesh.

Ju lutem, jepni kontributin tuaj për ta mbajtur të gjalle kopshtin e dijes.

Faleminderit,

Susan Hewitt
Autore në Wikipedia