Fundraising 2011/Sue Thank You/sq

Translation instructions
  • For pages marked "Missing" or "In progress", click the page title and start translating. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • For pages marked "Needs updating", compare the page to the source page and update the translation accordingly. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • It is important to have someone else proofread the translated page! If you have proofread a page and it is ready for publication, click "edit status" and change that page's status to ready.
  • If you are changing something that has already been published, change its status back to ready for it to be published again.

If you have any questions or feedback regarding the translation process, please post them here. Translation FAQ

Faleminderit.

Mbledhjen e fondeve e kemi mbyllur kohet e fundit ngaqe objektivin e kemi arritur. Fale teje. Muajt e fundit, me shume se nje milione njerez anembane botes u bashkuan per te mbledhur 29.5 milione dollare amerikane, duke bere qe Wikipedia dhe projektet e tjera simotra te lulezojne edhe per nje vit tjeter.

Faturat tona e paguajme me ane te mbeshtetjes suaj. Njerez si ti, qe dhurojne pese dollare, nje zete dollare, nje qind dollare. Faleminderit per ndihmen tuaj.

A ju duken 29.5$ milione si shume? Ndoshta jane. Por ne jemi faqja e 5-ste me e famshme ne bote. Ne operojme me nje fraksion te shpenzimeve qe operojne faqet e tjera kryesore. Ne do t’I perdorim parate tuaja me shume kujdes dhe ne menyren me te mire, kete jua premtoj.

Per te gjithe ata qe ndihmojne Wikipedia-n dhe projektet e Wikimedia-s, dhe per ata qe nuk mund ten a ndihmojne…faleminderit shume qe e beni boten nje vend me te mire.

Sue Gardner
Drejtore ekzekutive
Fondacioni Wikimedia