Fundraising 2011/Jimmy Mail/sq

Translation instructions
  • For pages marked "Missing" or "In progress", click the page title and start translating. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • For pages marked "Needs updating", compare the page to the source page and update the translation accordingly. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • It is important to have someone else proofread the translated page! If you have proofread a page and it is ready for publication, click "edit status" and change that page's status to ready.
  • If you are changing something that has already been published, change its status back to ready for it to be published again.

If you have any questions or feedback regarding the translation process, please post them here. Translation FAQ

Please share this with a friend

edit

I/e dashur [name],

Ja si funksionon mbledhja e fondeve të Fondacionit Wikimedia: në mbledhim aq fonde sa na nevojiten dhe pastaj nuk mbledhim më. Për faktin që javën e shkuar, ju dhe shumë lexues të tjerë të Wikipedia-s, dhatë kontributin tuaj, në jemi shumë afër objektivit tonë për këtë vit deri në 31 dhjetor . Megjithatë, nuk e kemi arritur ende.

Ju e bëtë pjesën tuaj për këtë vit. Faleminderit shumë. Megjithatë, ju mund të na ndihmoni më tej duke ia dërguar këtë e-mail një mikut tuaj, i cili mbështetet tek Wikipedia dhe duke i kërkuar atij që të na ndihmojë në arritjen e misionit tonë sot duke klikuar këtu për të dhënë një kontribut. Nëse çdonjëri nga ata që lexojnë këtë e-mail, do t’ia dërgonte një mikut të tij, ne mendojmë se kjo do të mjaftonte për t’i dhënë fund mbledhjes së fondeve sot.

Natyrisht nëse ju keni dëshirë për të bërë një kontribut të dytë në nuk do ta refuzojmë atë. Ndiqni këtë lidhje:

[url]

Google mund të ketë në zotërim rreth një milion serverë. Yahoo ka rreth 13.000 punonjës. në kemi 679 serverë dhe vetëm 95 punonjës.

Wikipedia zë vendin e 5-te në internet , çdo muaj në shërbim të 470 milion njerëzve nga e gjithë bota – faqet e shikuara janë me miliarda.

Tregtia është diçka normale. Reklamat nuk janë “mëkat”. Por ato nuk kanë vend këtu. Jo tek Wikipedia. Wikipedia është e veçantë. Ajo është si një bibliotekë ose një park publik. Ajo është si një tempull për mendjen. Ajo është një vend ku të gjithë mund të shkojnë për të menduar, për të mësuar, për të ndarë njohuritë tona me të tjerët.

Kur themelova Wikipedia-n, mund ta kisha bere kompani fitimprurëse duke vendosur reklama në faqet e saj, por në vend të kompanisë private vendosa të bëj diçka ndryshe. Kemi punuar shumë gjatë viteve për ta mbajtur atë të pastër dhe të rregullt. në realizojmë qëllimet tona, mbeturinat ua lëmë të tjerëve.

Këtë vit, ju lutem merrni në konsiderate mundësinë për të bërë një kontribut në mënyrë që të mbroni dhe të mbështesni Wikipedia-n.

Faleminderit,

Jimmy Wales
Themeluesi i Wikipedia-s