Fundraising 2011/Recurring giving/sq

Translation instructions
 • For pages marked "Missing" or "In progress", click the page title and start translating. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
 • For pages marked "Needs updating", compare the page to the source page and update the translation accordingly. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
 • It is important to have someone else proofread the translated page! If you have proofread a page and it is ready for publication, click "edit status" and change that page's status to ready.
 • If you are changing something that has already been published, change its status back to ready for it to be published again.

If you have any questions or feedback regarding the translation process, please post them here. Translation FAQ

Anulo ose ndrysho kontributin e vazhdueshem

edit

Ne e vlerësojmë shumë kontributin tuaj për Fondacionin Wikimedia dhe mbështetjen e dijes falas. Ne e dimë që ndonjëherë rrethanat ndryshojnë dhe dhënia e kontributit në mënyrë te vazhdueshme bëhet i pamundur. Për të anuluar ose ndryshuar abonimin tuaj, ju lutemi, ndiqni udhëzimet e mëposhtme:

PayPal
 • Ju duhet të identifikoheni në llogarinë tuaj PayPal, pastaj të shkoni tek profili juaj nëpërmjet butonit “My account” dhe të klikoni tekstin “Preapproved Payments”.
 • Duke filluar nga kjo pikë, ndiqni udhëzimet në ekran. Më shumë informacion mund të gjeni në adresën PayPal's page.
 • Ose mund të ndiqni udhëzimet për kartën kreditit më poshtë. Ju lutemi, vini re që kontributet nëpërmjet PayPal mund t’i anulojmë por jo t’i ndryshojmë.
Karta e kreditit
 • Ju lutemi, dërgoni e-mail giving@wikimedia.org, përfshi dhe ndryshimin që dëshironi të bëni bashkë me sa më shumë informacion në lidhje me dhuratën tuaj fillestare, si për shembull:
  • E-mail-in që është përdorur për faturën e kontributit
  • Emrin e plotë që është përdorur
 • Ju do të merrni një e-mail për aprovim kur ndryshimi të jetë bërë me sukses.