Fundraising 2011/Core messages/sq

Translation instructions
 • For pages marked "Missing" or "In progress", click the page title and start translating. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
 • For pages marked "Needs updating", compare the page to the source page and update the translation accordingly. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
 • It is important to have someone else proofread the translated page! If you have proofread a page and it is ready for publication, click "edit status" and change that page's status to ready.
 • If you are changing something that has already been published, change its status back to ready for it to be published again.

If you have any questions or feedback regarding the translation process, please post them here. Translation FAQ

Landing Pages
 1. Për më tepër informacion ose mënyra të tjera për të dhuruar, klikoni këtu.
 2. Ne nuk e ruajmë informacionin e kartës tuaj të kreditit, të dhënat tuaja personale janë subjekti i politikës sonë të privatësisë.
 3. Një thirrje për ndërgjegjësim nga themeluesi i Wikipedias Jimmy Wales.
 4. Zgjidhni shumën që dëshironi të dhuroni:
 5. Dhuroni tani
 6. Unë pranoj të marr përditësime të herëpashershme nga Fondacioni Wikimedia.
 7. Të tjera:
 8. Ju duhet të kontribuoni të paktën $1
 9. Jepni një kontribut mujor.
 10. Ne po përpiqemi ta bëjmë të thjeshtë dhurimin për të gjithë. Ju lutemi, na tregoni se si munda ta bëjmë akoma më thjeshtë për ju. Dërgoni sugjerimet tuaja në adresën: <email address will be inserted here>.
 11. Klikoni këtu për të marrë përgjigje për pyetjet e shpeshta.
 12. Pyetje dhe komente? Kontaktoni në: donate@wikimedia.org
Banners / LP
 1. Ju lutem lexojeni: një thirrje për ndërgjegjësim nga nga themeluesi i Wikipedias Jimmy Wales.
 2. Lexojeni tani
 3. Na ndihmoni të arrijmë qëllimin tonë: $24 million
Buttons
 1. Dhuroni nëpërmjet kartës së kreditit
 2. Dhuroni nëpërmjet PayPal
 3. Dhuroni nëpërmjet një transferte bankare

Where your donation goes

 1. Si përdoret kontributi juaj
 2. Teknologji: Serverë, hapësirë trafiku, mirëmbajtje, zhvillim. Wikipedia është faqja e 5-të më e vizituar në botë ndërkohë që kërkon vetëm një fraksion të shpenzimeve që kërkojnë faqet e tjera kryesore.
 3. Njerëz: 10 faqet e tjera më të vizituara kanë të punësuar më mijëra njerëz. Ne kemi më pak se 100. Në këtë mënyrë kontributi juaj kthehet në një investim të shkëlqyer për një organizatë jo-fitimprurëse me rendiment të lartë.

Thank you/Stories

 1. Lexoni pse kontribuues të tjerë në të gjithë botën mbështesin Wikipedia-n dhe projektet e tjera simotra, ose zbuloni nëse kompania juaj ka një program për zgjidhjen e përbashkët të kontributeve të punonjësve.
  Tregojini botës që ju e mbështesni Wikimedian: shpalleni në Tweeter duke përdorur hashtag #keepitfree!
 2. Duke zgjedhur këtë kuti, ju i jepni leje Fondacionit Wikimedia që të kontaktojë me ju drejtpërdrejtë në lidhje me veprimin tuaj dhe ta përdorë atë për të reklamuar projektet e Fondacionit Wikimedia.
 3. Mundësi zgjedhjeje
 4. Mosha