Fundraising 2011/Problems donating/hu

Translation instructions
  • For pages marked "Missing" or "In progress", click the page title and start translating. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • For pages marked "Needs updating", compare the page to the source page and update the translation accordingly. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • It is important to have someone else proofread the translated page! If you have proofread a page and it is ready for publication, click "edit status" and change that page's status to ready.
  • If you are changing something that has already been published, change its status back to ready for it to be published again.

If you have any questions or feedback regarding the translation process, please post them here. Translation FAQ

Ha problémád van az adományozással, vagy kérdéseid vannak, kérlek, olvasd el a Gyakran Ismételt Kérdéseket alább. Ha még mindig kételyeid vannak, vagy szeretnéd ellenőrizni az átutalásod sikerességét, kérlek, írj a donate@wikimedia.org címre vagy hívd a +1-877-600-9454 számot.

Üres oldalt kapok adományozáskor, és nem jön köszönő email.
Ez egy ismert probléma, a technikusaink dolgoznak a megoldásán. Az adományodat valószínűleg sikeresen feldolgoztuk, kérlek ne küldd el újra! A köszönő emailnek a bizonylattal 3 munkanapon belül meg kell érkeznie. Ha sürgősen szükséged van a bizonylatra, vagy három munkanapon belül nem érkezik meg, kérlek jelezd nekünk a donate@wikimedia.org címen.
Biztonságos ez az oldal?
A Wikimédia Alapítvány weboldala teljesen megbízható, a biztonságát a Verisign Trusted garantálja. Ha az adománykérő sávra kattintasz, vagy más adományozási linket követsz, a biztonságos (https) oldalunkra kerülsz; minden általad küldött információ titkosítva közlekedik, és a legszigorúbb adatvédelmi szabályok betartásával kezeljük.
Olyan fizetési módot szeretnék használni, amit a Wikimédia Alapítvány nem kínál fel.
Sajnáljuk, hogy jelenleg nem tudunk megfelelő fizetési módot ajánlani; a jövőben több fizetési módot és pénznemet tervezünk támogatni. Szívesen hallanánk arról, hogy mit használsz a leggyakrabban, illetve mit használnak az országodban a leggyakrabban – kérlek, írj emailt nekünk az országod nevével és a fizetési mód megnevezésével. Azon leszünk, hogy a közeljövőben ez a fizetési mód is bekerüljön a lehetőségek közé. Addig is, kérlek tekintsd meg az Adományozási módok oldalunkon, milyen más módok állnak jelenleg a rendelkezésedre.