Fundraising 2011/Jimmy Mail/hu

Translation instructions
  • For pages marked "Missing" or "In progress", click the page title and start translating. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • For pages marked "Needs updating", compare the page to the source page and update the translation accordingly. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • It is important to have someone else proofread the translated page! If you have proofread a page and it is ready for publication, click "edit status" and change that page's status to ready.
  • If you are changing something that has already been published, change its status back to ready for it to be published again.

If you have any questions or feedback regarding the translation process, please post them here. Translation FAQ

Kérlek, küldd el ezt egy barátodnak edit

Kedves [name],

A Wikipédia gyűjtőkampánya minden évben addig fut, amíg össze nem gyűjtjük a következő évre tervezett költségek fedezetét; amikor a kitűzütt célt elérjük, leállunk az adománygyűjtéssel. Hála a Te adományodnak, és számos más olvasónkénak, nem sok választ el minket attól, hogy december 31-ére elérjük ezt a célt – de az a kevés még hiányzik.

Te már kitettél magadért az idén. Nagyon köszönjük! De még egyszer segíthetsz nekünk, ha továbbítod ezt a levelet egy olyan barátodnak, akiről tudod, hogy rendszeresen használja a Wikipédiát, és megkéred, hogy segítse a célunk elérését azzal, hogy a lenti linken keresztül adományával támogat minket. A számításaink szerint ha mindenki, aki ezt a levelet olvassa, csak egyetlen barátjának továbbítaná, a gyűjtőkampány már ma véget érne.

Természetesen ha te magad szeretnél egy újabb adománnyal támogatni minket, azt sem utasítjuk vissza. Az adományozásra szolgáló link:

[url]

A Google-nak közel egymillió szervere van. A Yahoonak körülbelül 13 ezer fős személyzete. Nekünk jelenleg 679 szerverünk és 95 alkalmazottunk van.

A Wikipédia az 5. legolvasottabb oldal az interneten, havonta 470 millió ember sokmilliárd oldalt néz meg rajta.

A kapitalizmussal nincs semmi baj. A reklám sem az ördögtől való. De a Wikipédián nincs helye. A Wikipédia valami különleges. Olyan, mint egy könyvtár vagy egy park. Az elme szentélye. Egy hely, ahol mindnyájan gondolkodhatunk, tanulhatunk, megoszthatjuk egymással a tudásunkat.

Amikor a Wikipédiát alapítottam, egy reklámbevételekből fenntartott, profitorientált vállalkozássá tehettem volna, de úgy döntöttem, hogy valami mást fogok csinálni. Az évek során keményen dolgoztunk azon, hogy a padlón tartsuk a költségeket. Teljesítjük a küldetésünket, a pazarlást meghagyjuk másoknak.

Kérlek, az idén fontold meg te is, hogy támogatsz minket, és adományoddal segíted a Wikipédia megőrzését és fenntartását.

Köszönöm:

Jimmy Wales
A Wikipédia alapítója