Μετονομασία χρήστη

This page is a translated version of the page Changing username and the translation is 88% complete.

Το όνομα που επιλέγουν οι χρήστες των εγχειρημάτων της Wikimedia για τους εαυτούς τους δεν είναι χαραγμένο σε πέτρα. Κάθε επόπτης ή καθολικός μετονομαστής μπορεί να αλλάξει το όνομα χρήστη σας. Μπορείτε να αλλάξετε το όνομά σας μόνο με κάποιο όνομα που δεν ανήκει ήδη σε άλλο λογαριασμό (χρησιμοποιώντας την επέκταση Renameuser). Επικοινωνήστε με ένα παγκόσμιο μετονομαστή και ζητήστε οδηγίες.

Μπορείτε να υποβάλετε το αίτημά σας για αλλαγή ονόματος χρήστη στο Αιτήματα σε επόπτες/Μετονομασία χρήστη.

Πώς να αλλάξετε ονόματα

  • Παρακαλώ μην αιτείστε αλλαγή ονόματος σε αυτή τη σελίδα
  • Μην δημιουργείτε νέο λογαριασμό για το όνομα με το οποίο θέλετε να μετονομαστείτε.

Προσθέστε ένα αίτημα στο Αιτήματα σε επόπτες/Μετονομασία χρήστη.

Πώς λειτουργεί

Κατόπιν αιτήματος, οι επόπτες ή οι καθολικοί μετονομαστές μπορούν να αλλάξουν τις ρυθμίσεις λογαριασμού χρήστη και το ιστορικό άρθρων έτσι ώστε όλες οι προηγούμενες τροποποιήσεις ενός συγκεκριμένου χρήστη να αποδίδονται στο νέο όνομα. Αυτό έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν, είτε οικειοθελώς είτε αναγκαστικά σύμφωνα με την πολιτική για προσβλητικά ονόματα χρήστη στην αγγλική Wikipedia. Η Διαγραφή λογαριασμού δεν πραγματοποιείται σε εγχειρήματα της Wikimedia, επομένως εάν θέλετε να μείνετε ανώνυμοι αφού κάνετε αλλαγές στον λογαριασμό σας, ο τρόπος για να το πετύχετε αυτό είναι να αλλάξετε το όνομα χρήστη.

Όταν αλλάξει ένα όνομα, ο προηγούμενος λογαριασμός παύει να υπάρχει και ο χρήστης μπορεί να συνδεθεί αμέσως με τον ίδιο κωδικό πρόσβασης με το νέο όνομα. Οι υπογραφές στις σελίδες συζήτησης μπορούν να αλλάξουν χειροκίνητα, εάν το επιθυμείτε.

Δείτε το Archive1 και το Archive2 για λεπτομέρειες σχετικά με τα αιτήματα που υποβλήθηκαν πριν οι γραφειοκράτες αποκτήσουν τη δυνατότητα να εκτελέσουν αυτήν την εργασία.

Δείτε επίσης