Val till Wikimediastiftelsen 2013/E-post till väljare

This page is a translated version of the page Wikimedia Foundation elections 2013/Voter e-mail and the translation is 100% complete.

Val till Wikimediastiftelsen 2013

Kära $USERNAME,

Du har rättigheten att rösta i 2013 års val till Wikimediastiftelsen, som driver projekt såsom Wikipedia. Du kan rösta på kandidater till följande positioner:

Förtroendevalda

De förtroendevalda är den grupp som är ytterst ansvariga för stiftelsens långtidshållbarhet, så vi värderar ett brett valfält. Tre positioner kommer att tillsättas.

Pengautdelningskommitté

Pengautdelningskommittén gör rekommendationer om hur Wikmediarörelsen kan använda tillgångar på berättigade projekt. Två positioner kommer att tillsättas.

Ombud för pengautdelningskommitté

Ombudet för Pengautdelningskommittén tar emot klagomål och feedback om kommitténs procedurer, genomför utredningar på de förtroendevaldas begäran, och summerar utredningar och feedback till de förtroendevalda på årlig basis. En position kommer att tillsättas.

Valet pågår mellan 00:00 UTC den 8 juni till 23:59 UTC den 22 juni. Mer information om detta val kan finnas på <https://meta.wikimedia.org/wiki/Special:MyLanguage/Wikimedia_Foundation_elections_2013>. För att sluta få dessa notiser, lägg till ditt namn på <https://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_nomail_list>.