Eleccions de la Fundació Wikimedia 2013/correu electrònic del votant

This page is a translated version of the page Wikimedia Foundation elections 2013/Voter e-mail and the translation is 100% complete.

Eleccions 2013 de la Fundació Wikimedia

Benvolgut / Benvolguda $USERNAME

Pots votar a les eleccions de la Fundació Wikimedia 2013, la qual opera projectes com Wikipedia. Pots votar als candidats per als següents càrrecs:

Junta Directiva

La Junta Directiva és el cos que pren les decisions i és el màxim responsable de la sostenibilitat a llarg termini de la Fundació, pel que valorem el que puguis aportar en aquesta selecció. Hi ha tres llocs vacants.

Comitè de Distribució de Fons (FDC)

El Comitè de Distribució de Fons (FDC) fa recomanacions sobre com distribuir els fons del moviment Wikimedia entre les seves entitats elegibles. Dos llocs es troben vacants.

L'Ombudsman del Comitè de Distribució de Fons (FDC)

L'Ombudsman del FDC rep queixes i suggeriments sobre els processos del FDC, investiga les queixes a petició de la Junta Directiva, i resumeix anualment les investigacions i els suggeriments rebuts per la Junta Directiva. Un lloc es troba vacant.

El procés de votació estarà obert entre les 00:00 UTC de l'8 de juny i les 23:59 UTC del 22 de juny. Més informació sobre aquesta elecció es pot trobar a <https://meta.wikimedia.org/wiki/Special:MyLanguage/Wikimedia_Foundation_elections_2013>. Per no rebre més notificacions en el futur, si us plau, afegiu el teu nom d'usuari a <https://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_nomail_list>.