Zgjedhjet 2013 të Fondacionit Wikimedia /Përkthim/VotimiSigurt

This page is a translated version of the page Wikimedia Foundation elections 2013/Translation/SecurePoll and the translation is 32% complete.

The following messages are to be used in the SecurePoll interface so that voters can vote in their own language as much as possible. Generic messages are already translated in the extension and so are not included here.

Intro for both elections

Vota e parazgjedhur për të gjithë kandidatët është "neutral". Ju lutem, tregoni më poshtë cilët kandidatë i mbështetni dhe cilët jo. Nuk është e nevojshme të votoni për të gjithë kandidatët.

Derisa votimet janë të hapura mund të ndryshoni votën tuaj në çdo kohë. Gjithë votat tuaja do të ri-caktohen në "neutral dhe do të duhet të jepni përsëri votat tuaja për apo kundër.

Voting options

 • Kundër
 • Neutral
 • E përkrah

Board title and candidates

 • Zgjedhjet 2013 për Bordin e Trustit
 • Leigh Ann Thelmadatter (Thelmadatter)
 • Milos Rancic (Millosh)
 • Phoebe Ayers (phoebe)
 • Francis Kaswahili Kaguna (Francis Kaswahili)
 • Jeromy-Yu Chan (Yuyu)
 • Samuel Klein (Sj)
 • Michel Aaij (Drmies)
 • Tom Morton (ErrantX)
 • María Sefidari (Raystorm)
 • Kat Walsh (Mindspillage)
 • Liam Wyatt (Wittylama)
 • John Vandenberg (John Vandenberg)

FDC candidates and titles

 • Zgjedhjet 2013 për Ombdusmanin e Komitetit për Shpërndarjen e Fondeve
 • MBisanz (Matthew Bisanz)
 • Lusitana (Susana Morais)
 • Zgjedjet 2013 për Komisionin e Shpërndarjes së Fondeve
 • Smallbones
 • CristianCantoro (Cristian Consonni)
 • notafish (Delphine Ménard)
 • ImperfectlyInformed (Ben)
 • Abbasjnr (Abbas Mahmood)
 • MikyM (Mile Kiš)
 • Aegis Maelstrom (Michał Buczyński)

Extra pieces

 • Fondacioni Wikimedia Zgjedhjet 2013
 • Votimet do të bëhen një wiki qëndrore. Ju lutem klikoni butonin e mëposhtëm për tu transferuar.