Wikimedia Foundation elections/2017/Updates/Board voter email/nl

This page is a translated version of the page Wikimedia Foundation elections/2017/Updates/Board voter email and the translation is 80% complete.

Beste $USERNAME,

U komt in aanmerking om te stemmen voor de verkiezing van 2017 van de Raad van Bestuur van de Wikimedia Foundation, die projecten leidt als $ACTIVEPROJECTs. De Raad van Bestuur is het besluitvormende orgaan dat de uiteindelijke verantwoordelijkheid draagt voor de duurzaamheid op langere termijn van de stichting. Daarom hebben we uw steun bij deze verkiezing nodig.

De stemfase loopt van 1 mei (00:00 UTC) tot 14 mei (23:59 UTC). Ga om te stemmen naar <https://meta.wikimedia.org/wiki/Special:SecurePoll/vote/341>. Meer informatie over deze verkiezing kunt u vinden op <https://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_Foundation_elections/2017/Board_of_Trustees>. Als u geen berichten meer hierover wilt ontvangen, moet u uw gebruikersnaam toevoegen aan <https://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_nomail_list>.

Misschien wenst u ook wel te weten dat, vanaf deze week, de Wikimedia-beweging de tweede ronde van haar 2030-strategiediscussies houdt. Tijdens de eerste discussiecyclus <https://meta.wikimedia.org/wiki/Strategy/Wikimedia_movement/2017/Cycle_1/Report> hebben leden van de gemeenschap van Wikipedia en de zusterprojecten, geassocieerde verenigingen en andere georganiseerde groepen meer dan 1800 stellingen bijgedragen. In de huidige cyclus <https://meta.wikimedia.org/wiki/Strategy/Wikimedia_movement/2017/Cycle_2> bent u uitgenodigd om de daaruit voortvloeiende hoofdthema's te bediscussiëren, gericht op het welzijn van de gemeenschappen, de rol van technologie, en hoe kennis in de toekomst te beschouwen. Help mee het toekomstige kader van de Wikimedia Foundation, haar gemeenschappen en geassocieerde groepen over de wereld heen vorm te geven.