Comitè d'Afers Comunitaris de la Fundació Wikimedia

This page is a translated version of the page Wikimedia Foundation Community Affairs Committee and the translation is 72% complete.
Outdated translations are marked like this.
Wikimania Hackathon Group Photo 2019 12.jpg

Benvinguts al "Comitè d'Afers Comunitaris" (CAC) de la Junta Directiva de la Fundació Wikimedia!

Quant a

El Comitè d'Afers Comunitaris de la Fundació Wikimedia (CAC) és un comitè de la Junta que es va crear el 24 de febrer de 2021. El seu objectiu és "avaluar, explorar i abordar els esforços actuals i futurs relacionats amb la comunitat. El seu principal objectiu és treballar tant amb el personal de la Fundació Wikimedia com amb la comunitat Wikimedia més àmplia per tal de salvar conflictes i oferir orientació, amb l'objectiu principal de millorar contínuament les relacions entre la seva comunitat més àmplia, a més de treballar conjuntament per aconseguir la missió i la visió del Moviment Wikimedia, tenint en compte les diferents necessitats de la Fundació Wikimedia, de les nostres comunitats i usuaris de tot el món".

L'abast i les responsabilitats del CAC es detallen en la seva carta. Les principals prioritats del Comitè per al proper exercici fiscal 2021-2022 són:

  • Creeu un pla periòdic per ajudar a prioritzar les tasques relacionades amb la comunitat i determinar en què s'hauria de centrar el Comitè.
  • Participar i donar suport a aspectes relacionats amb la comunitat de l'estratègia del moviment.
  • Col·laborar directament amb el personal clau per assegurar-se que hi hagi una estratègia formalitzada i un pla d'implementació per a les comunicacions de la junta amb les comunitats, que s'integri amb estratègies de comunicació de moviments més grans, per tal de facilitar a una millor col·laboració i comprensió de les discussions comunitàries en curs.
  • Tractar les noves aplicacions de llocs germans, inclosa la creació d'un procediment formalitzat, des de la sol·licitud fins a l'aprovació/desaprovació: aturat fins al CG.

Membres

Antics membres

Esdeveniments

Events open to the community unless otherwise noted.

Past events

Esdeveniments propers

Dates subject to change.

  • June - Q&A for 2022 Board candidates (closed call)
  • August - date TBD: Board session at Wikimania
  • October 20, 2022: "Conversation with the Trustees" session
  • December 15, 2022: "Conversation with the Trustees" session

Contacte

Si voleu registrar-vos a un esdeveniment pròxim, teniu preguntes o voleu compartir qualsevol altra opinió amb la Comissió d'Afers Comunitaris, escriviu un correu a aquesta adreça:

askcac wikimedia.org.

Vegeu també