This page is a translated version of the page Template:VRT/Volunteering and the translation is 95% complete.

VRT-teamet ønsker alltid nye bidragsytere velkomne. Likevel er det fortsatt nødvendig å sikre kvaliteten på hjelpen gitt til de som sender e-post til Wikimedia, og å sikre fortroligheten mellom VRT og de som sender e-post. Derfor finnes dette søknadssystemet.

VRT-administratorene er en gruppe med erfarne brukere som stoles på. De vil se gjennom søknaden din om å bli med som VRT-bidragsyter. Når de ser gjennom en søknad, så vil de se gjennom arbeidet ditt på alle Wikimedia-prosjekter for å passe på at du vil passe bra til å arbeide på VRT. Det kan derfor ta litt tid før du får et svar angående søknaden din.

Hvordan melder jeg meg frivillig?

Hvis du er interessert i å melde deg frivillig til å hjelpe på VRT, vennligst les VRT/Recruiting for informasjon angående hva dette betyr. Du kan også bli med på #wikimedia-vrtconnect for å stille spørsmål angående VRT. Før du legger inn en søknad, pass på at du er:

  • Villig til å arbeide med vanskelige, sensitive og til tider fiendtlige meldinger
  • Høflig, god til å løse opp krangler, vennlig, selv når du står ansikt mot ansikt med noen som er fiendtlig, forsiktig med hva andre sier og ønsker, og god til å bruke skjønn
  • Villig til å skrive under på VRT-brukerkonfidensialitetsavtalen, i tillegg til å være godt kjent med Tilgang til ikke-offentlig informasjon-retningslinjene
  • 16 år eller eldre

Vennligst se over listen over VRT-køer før du leverer inn søknaden din, og søk om køene du ønsker å hjelpe med.

Merknader
  • VRT-teamet er spesielt innteresert i brukere som har høyere rettigheter på lokale prosjekter (administrator, byråkrat eller lignende), men dette er ikke et absolutt krav.
  • Vennligst også legg til lenker til eventuelle tråder, diskusjonssider eller annet du mener er relevant.
  • Hvis du kan snakke flere språk, så er det også ønsket. Mye hjelp trengs i visse språkkøer, så hvis du kan hjelpe på flere språk så ville det vært satt mye pris på.
  • Hvis du allerede har tilgang til VRT, men du trenger tilgang til flere køer, så vil du vanligvis ikke trenge å søke om det her. Spør heller på Administrator requests på vrt-wiki istedenfor.
  • Permissions queues: users that already have strong knowledge of and experience with copyright issues, like administrators or license reviewers on Wikimedia Commons, are highly appreciated and invited to volunteer. Users without such skills should apply for info queues instead.
Tysktalende bidragsytere

Hvis du vil bidra på info-de-køen, vennligst søk lokalt på de:Wikipedia:Support-Team#Mitarbeit im Support-Team.

Nederlandsktalende bidragsytere

Hvis du vil hjelpe på info-nl-køen, vennligst søk som vanlig under her og send en e-post til contact-nl@lists.wikimedia.org slik at de kan se over søknaden din.