Grants:IdeaLab/Inspire/Translation/nl

This page is a translated version of the page Grants:IdeaLab/Inspire/Translation and the translation is 100% complete.


Welkom bij de vertaalhub voor de Inspire campagne! We zouden graag uw hulp hebben om deze campagne voor meer mensen in meer talen toegankelijk te maken.

Taken

Alle vertalingen van de campagne worden gedaan via de extensie Translate. De belangrijkste pagina's voor vertaling zijn verzameld in één vertaalgroep; Een volledige lijst met pagina's is te zien aan de rechterkant van deze pagina, en voor ondersteunende pagina's, hieronder.

Hoofdpagina's

  • Als je de extensie nog nooit eerder hebt gebruikt, zorg er dan voor dat je deze helppagina eerst leest.
  • Zorg ervoor dat de taal hier op Meta is ingesteld op jouw taal (klik op de knop naast je gebruikersnaam aan de bovenkant van de pagina).
  • Bepaalde berichten kunnen moeilijk te vertalen zijn; Als je vragen hebt, aarzel dan niet om ze te stellen op de overlegpagina.

Main messages

Central Notice Mass Message

Main pages

Vertaal hoofdpagina's Inspire FAQ

Ondersteunende pagina's

De belangrijkste pagina's die hierboven zijn vermeld, zijn voor de campagne zelf. De campagne is echter gebaseerd op de Subsidies:IdeaLab en Subsidies:IEG pagina's. Veel van wat daarvoor nodig is, is al in een aantal talen vertaald, maar meer vertalingen zijn altijd welkom.

Vertaal Grants:IdeaLab

Er zijn ook configuratiepagina's voor verschillende gadgets die worden gebruikt voor deze pagina's die kunnen worden vertaald. Deze pagina's zijn: