Fundraising 2011/Thank You Mail/sh

Translation instructions
  • For pages marked "Missing" or "In progress", click the page title and start translating. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • For pages marked "Needs updating", compare the page to the source page and update the translation accordingly. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • It is important to have someone else proofread the translated page! If you have proofread a page and it is ready for publication, click "edit status" and change that page's status to ready.
  • If you are changing something that has already been published, change its status back to ready for it to be published again.

If you have any questions or feedback regarding the translation process, please post them here. Translation FAQ

Poštovani/poštovana [first name]

Vi ste predivni, mnogo Vam hvala zbog donacije Fondaciji Wikimedia!

To je način na koji plaćamo naše račune -- kroz ljude poput Vas, koji daju pet dolara, dvadeset dolara, sto dolara. Moja omiljena donacija prošle godine bila je od djevojčice u Engleskoj, koja je nagovorila roditelje da joj dozvole donirati njen džeparac. Ljudi poput Vas, zajedno s tom djevojčicom, omogućavaju Wikipediji da nastavi pružati besplatni, jednostavni pristup nepristranim informacijama za svakoga na svijetu. Za svakoga tko pomaže to platiti i za one koji ne mogu priuštiti takvu pomoć. Mnogo Vam hvala.

Znam da je jednostavno ignorirati naše pozive, i drago mi je da niste. Od mene i od desetina hiljada dobrovoljaca koji pišu Wikipediju: hvala Vam što ste nam pomogli učiniti svijet boljim mjestom. Vaš novac ćemo koristiti pažljivo, i zahvaljujem Vam na Vašem povjerenju u nas.

Hvala,
Sue Gardner
Izvršni direktor Fondacije Wikimedia


Opcija za neprimanje poruka:
Voljeli bismo da kao donator budete informirani o našim aktivnostima u zajednici i prikupljanju sredstava. Ako, međutim, preferirate da ne primate takve E-mailove od nas, molimo kliknite ispod i izbrisat ćemo Vas sa liste:

[unsub link]

Za Vas: Vaša donacija na [date] je bila [amount].

Ovo pismo može poslužiti kao isprava o Vašoj donaciji. Nikakve robe ni usluge nisu dane, u potpunosti ili cijelosti, za ovaj doprinos. Wikimedia Foundation, Inc. je besprofitna dobrotvorna korporacija sa statusom oslobođenim poreza u Sjedinjenim državama temeljem odredbe 501(c)(3) Zakonskog pravilnika Službe unutrašnjih prihoda. Naša adresa je 149 New Montgomery, 3rd Floor, San Francisco, CA, 94105. Referentni broj oslobađanja od poreza: 20-0049703