Fundraising 2011/Thank You Mail/mk

Translation instructions
  • For pages marked "Missing" or "In progress", click the page title and start translating. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • For pages marked "Needs updating", compare the page to the source page and update the translation accordingly. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • It is important to have someone else proofread the translated page! If you have proofread a page and it is ready for publication, click "edit status" and change that page's status to ready.
  • If you are changing something that has already been published, change its status back to ready for it to be published again.

If you have any questions or feedback regarding the translation process, please post them here. Translation FAQ

Почитуван(а) [first name]

Чудесни сте, навистина Ви благодарам за прилогот што го дадовте на Фондацијата Викимедија!

Вака си ги плаќаме сметките -- со драгоцена помош од луѓе како Вас, што даваат по пет, по дваесет или по сто долари. Омилен момент од ланската кампања ми се петте фунти од едно девојченце од Англија кое ги замолило родителите да ѝ дозволат да го даде својот џепарлак. Википедија постои благодарение на луѓето како Вас и девојченцето. Така, со Ваша помош, можеме и понатаму да нудиме бесплатен и лесен пристап на непристрасни информации, секому во светот. На секој оној што помага во нејзиното финансирање, но и на оние што не можат да си го дозволат тоа. Навистина сум Ви благодарна.

Знам дека е лесно да се занемарат нашите молби и повици, и мило ми е што не нè занемаривте. Од мене, и од десетиците илјади доброволци што учествуваат во пишувањето на Википедија: Ви благодариме што ни помагате да го подобриме светот. Вашите пари ќе бидат претпазливо искористени, и Ви благодарам на довербата.

Ви благорадам,
Сју Гарднер
Извршен директор на Фондацијата Викимедија


Отпис:
Како наш дарител, ние би сакале да бидете известени за активностите на заедницата и иницијативите за средства. Доколку претпочитате да не добивате вакви писма, тогаш стиснете на врската подолу за да Ве отстраниме од списокот:

[unsub link]

За Ваша евиденција: Вашиот прилог на [date] изнесуваше [amount].

Ова писмо може да Ви послужи како евиденција за Вашиот прилог. Овој придонес е даден без возврат од стока или услуги, целосно или делумно. Фондацијата Викимедија (Wikimedia Foundation, Inc.) е непрофитно добротворно здружение ослободено од данок во САД согласно 501(c)(3) . Нашата адреса е 149 New Montgomery, 3rd Floor, San Francisco, CA, 94105. U.S. даночно-ослободен број: 20-0049703