Fundraising 2011/Recurring giving/mk

Translation instructions
 • For pages marked "Missing" or "In progress", click the page title and start translating. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
 • For pages marked "Needs updating", compare the page to the source page and update the translation accordingly. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
 • It is important to have someone else proofread the translated page! If you have proofread a page and it is ready for publication, click "edit status" and change that page's status to ready.
 • If you are changing something that has already been published, change its status back to ready for it to be published again.

If you have any questions or feedback regarding the translation process, please post them here. Translation FAQ

Откажување или измена на трајната уплата

edit

Го цениме вашиот придонес кон Фондацијата Викимедија и вашата поддршка за слободното знаење. Свесни сме дека понекогаш приликите знаат да се сменат, и тогаш повеќе не можете да дарувате. За да го откажете трајното упаќање, проследете ги долунаведените напатствија:

PayPal
 • Најавете се со Вашата сметка на PayPal и појдете во вашиот профил во „Моја сметка“ (My Account) и стиснете на „Претходно одобрени уплати“ (Preapproved Payments)
 • Потоа проследете ги напатствијата што ќе Ви се даваат таму. Повеќе информации ќе најдете на страницата на PayPa.
 • Друга можност е да ги проследите напатствијата за кредитна картичка подолу. Имајте на ум дека ние можеме да откажеме уплати од PayPal, но не и да ги менуваме.
Кредитна картичка
 • Пишете ни на giving@wikimedia.org, наведувајќи каква промена сакате да извршите и што е можно повеќе информации за дарувањето:
  • На која е-поштенска адреса сме Ви ја испратиле сметкопотврдата
  • Име и презиме кое сте го навеле
 • Штом ќе ја извршиме промената, ќе добиете потврда по е-пошта.