This page is a translated version of the page Wikisource and the translation is 50% complete.
Outdated translations are marked like this.

Wikisource (Viquitexts en cas de l'edició en català) és un projecte Wikimedia per crear una biblioteca de texts lliures. Als seus inicis en 2003 es va anomenar "Project Sourceberg". En 2005 es va dividir en varis projectes individuals segons llur idioma. Actualment Wikisource allotja llibres, novel·les, assaigs, documents històrics, poemes, epístoles, discursos i altres documents que siguin compatibles amb la llicència de contingut lliure CC-BY-SA.

Nom, eslògan, logotip

 
 
Logotip original de Wikisource
  • Vegeu la taula multilingüe "Wikisource – The Free Library" per consultar el nom i l'eslògan del projecte en altres idiomes.
  • El logotip de Wikisource ha canviat al llarg de la història del projecte. Originalment era una imatge .jpg (com la mostrada a la dreta) i actualment és una imatge .svg de l'iceberg (vegeu més amunt).

Llista de Wikisources

A continuació us mostrem una llista dels Wikisources existents amb subdomini idiomàtic propi. Consulteu Wikisource:Languages per veure la llista amb tots els Wikisources existents amb o sense subdomini propi; aquests darrers es troben al Wikisource multilingüe.

Wikisources en alamànic i en frisó septentrional

Existeix un Wikisource en alamànic en un espai de noms independent a la pròpia Viquipèdia en alamànic: Alemannischi Textsammlig (Wikisource) i de forma similar, la Viquipèdia en frisó septentrional ha adoptat un projecte de Wikisource a l'espai de noms Text: Nordfriisk Bibleteek.

Discussions anteriors

Vegeu la pàgina de discussió.

See also