Eleccions de la Fundació Wikimedia/2021/2-7-2021/Candidats proclamats de 2021

This page is a translated version of the page Wikimedia Foundation elections/2021/2021-07-02/2021 Confirmed Candidates and the translation is 100% complete.

Les eleccions a la Junta Directiva de 2021 s'obren el 4 d'agost de 2021. Es va demanar als candidats de la comunitat que presentessin la seva candidatura. Després d'una convocatòria de tres setmanes, hi ha 20 candidats per a les eleccions del 2021.

La Junta Directiva de la Fundació Wikimedia supervisa les operacions de la Fundació Wikimedia. La Junta vol millorar la competència i la diversitat com a equip. Han compartit les àrees d'expertesa que esperen trobar en els nous membres.

El moviment Wikimedia té l'oportunitat de votar per a la selecció de membres de la comunitat i dels afiliats. S'espera que la Junta seleccioni després els quatre candidats més votats per exercir com a membres a partir del setembre per a un període de tres anys.

Com us hi podeu implicar?

Obteniu més informació sobre els candidats

Candidats de tot el moviment han presentat les seves candidatures. Obteniu informació sobre cada candidat per informar-te a l'hora d'exercir el teu dret a vot. La comunitat va enviar preguntes perquè els candidats responguessin durant la campanya. Els candidats respondran a la llista de preguntes de la comunitat recollida pel Comitè Electoral a Meta. En les properes setmanes, els candidats tindran l'oportunitat d'enviar vídeos sobre ells mateixos parlant de les seves candidatures.

Participa en activitats de campanya

L'equip de facilitadors que ha donat suport a aquestes eleccions a la Junta ha planejat algunes activitats per al període de campanya. Aquestes activitats es poden trobar a la pàgina de les eleccions de la Junta a Meta.

Els membres de la comunitat són encoratjats a organitzar activitats a les seves pròpies comunitats. Demanem que qualsevol activitat destinada a involucrar candidats sigui respectuosa amb el seu temps, ja que la candidatura pot consumir molt de temps. Enumereu les activitats que organitzeu a la pàgina sobre les eleccions de la Junta a Meta perquè hi hagi més gent que les pugui trobar. Els facilitadors i els voluntaris electorals estan disponibles si necessiteu assistència.

Vota

La votació per a les eleccions a la Junta Directiva de 2021 s'obrirà el 4 d'agost de 2021 i es tanca el 17 d'agost de 2021. El Comitè Electoral va escollir el vot únic transferible per al sistema de votació. Obteniu més informació sobre els requisits de vot, el procés i les preguntes més freqüents sobre votació.

Vot únic transferible

Aquest sistema de vot permet als votants classificar els candidats per ordre de preferència. Això ajuda els votants a compartir les seves preferències amb més claredat que no pas simplement votar-hi a favor o en contra. Si el vostre candidat principal ja té prou vots per ser seleccionat o no guanya, el vot es traslladarà al segon candidat. I així seguint. L'equip de facilitació va crear un divertit exemple. Hi haurà més informació a mitjans de juliol.

Si us plau, feu córrer la veu per tal que més gent pugui ajudar a trobar els millors candidats per ajudar a guiar la Fundació Wikimedia i donar suport a les necessitats del moviment durant els propers anys.

Salutacions,

El Comitè Electoral