Wikimedia Foundation elections/2021/2021-06-09/Call for Candidates/ca

This page is a translated version of the page Wikimedia Foundation elections/2021/2021-06-09/Call for Candidates and the translation is 100% complete.

Les eleccions van acabar el 31 d'agost 2021. No s'acceptaran més vots.
Els resultats es van anunciar el 7 de setembre 2021. Deixeu qualsevol comentari que tingueu sobre les eleccions de 2021 a la pàgina d'anàlisi posterior de les eleccions.

Hola a tothom,

Eleccions a la Junta de 2021
Portada
Candidats
Informació de la votació
Vot únic transferible
Resultats
Discussions
PMF
Preguntes per als candidats
Organització
Traducció
Documentació
This box: view · talk · edit

Les eleccions de la Junta Directiva de 2021 arribaran properament. Calen candidats de la comunitat per ocupar les places lliures.

La Junta Directiva de la Fundació Wikimedia supervisa les operacions de la Fundació Wikimedia. Els membres de la comunitat i els designats formen la Junta Directiva. Cadascun té un mandat de tres anys. La comunitat Wikimedia té l'oportunitat de votar per als membres de la comunitat.

Els col·laboradors de Wikimedia votaran per ocupar quatre membres de la Junta el 2021. Aquesta és una oportunitat per millorar la representació, la diversitat i l'experiència de la Junta com a equip.

Qui són els possibles candidats? Ets un candidat potencial?

Trets

Wikimedia és un moviment global que busca candidats de la comunitat més àmplia. Els candidats haurien de pensar quines experiències i perspectives aportaran a la Junta. Els candidats ideals s'alineen amb la missió de Wikimedia i són reflexius, respectuosos i orientats a la comunitat. La Junta voldria trobar perspectives i veus poc representades i essencials per al nostre moviment. Haurien d'aportar allò que necessita Wikimedia d'un nou membre.

Compromís

Els membres de la Junta tenen un període de tres anys i poden complir fins a tres mandats consecutius. El temps dedicat és d'unes 150 hores a l'any, sense incloure-hi els desplaçaments. Aquest temps no es reparteix uniformement durant tot l'any. El temps es concentra al voltant de les reunions. L'expectativa és que els membres participin com a mínim en un dels comitès de la Junta.

Requisits

L'anglès és la llengua de treball de la Junta. Els candidats necessiten una comprensió bàsica de l'anglès, però el suport i la formació formen part de la incorporació. Les sol·licituds de candidats es traduiran a diversos idiomes per arribar a un ampli públic de votants.

Presenta't

Els candidats de tots els projectes i comunitats que satisfacin els requisits per ser membre de la Junta, són benvinguts. Si coneixeu algú que podria ser un bon membre, animeu-lo a presentar-se a les eleccions. Els candidats poden trobar informació i presentar la seva candidatura a la pàgina Presenta't per ser un candidat.

Gràcies pel teu suport,

La Junta Directiva de la Fundació Wikimedia