Template:Community Wishlist Survey/section-voting-phase/bg

This page is a translated version of the page Template:Community Wishlist Survey/section-voting-phase and the translation is 57% complete.
Outdated translations are marked like this.
 

After the proposal phase, we take a break to review the proposals before the voting phase begins.

Всички активни сътрудници могат да прегледат и гласуват за предложенията, които искат да подкрепят. Можете да гласувате за колкото искате различни предложения.

Единствените гласове, които се броят, са гласовете "За". Окончателният списък на желанията ще бъде подреден по реда на по-големия брой получени гласове "За". If you are the proposer, a support vote is automatically counted for your proposal.

Все пак, оживената дискусия се насърчава по време на гласуването. Ако искате да дадете вот "Против" или "Неутрален" с коментар, не се колебайте да го направите. Тези дискусии могат да помогнат на хората да се замислят дали искат да гласуват за предложенията. Дискусиите също така осигуряват полезни приноси за насочване на работата, която да бъде осъществена през годината.

Разумно количество агитиране е приемливо. Имате възможност да "продадетe" идеята си на толкова хора, колкото можете да достигнете. Чувствайте се свободни да се свържете с други хора във вашия проект, уикипроект или потребителска група. Очевидно това не би трябвало да включва марионетки или хора, които да гласуват и да променят своя вот. Но добросъвестната кампания "Гласувайте!" е абсолютно наред.