Template:Community Wishlist Survey/section-new-survey/fi

This page is a translated version of the page Template:Community Wishlist Survey/section-new-survey and the translation is 100% complete.
 
Kaikki tonttulakkikoirat ovat Community Tech -tiimin palveluksessa.

...sen sijaan, että käsittelisimme vanhempien kyselyiden toiveita?

Pääsyy sille, että kysely on vuosittainen tapahtuma, on se että haluamme ottaa mukaan enemmän osallistujia! Yhä useammat tietävät nyt tiimistä ja kyselystä, ja koska monet suositut toiveet saatiin vuoden aikana päätökseen, me odotamme että ihmiset ovat entistäkin kiinnostuneempia ja innostuneempia osallistumaan. Me haluamme antaa kaikille mahdollisuuden uusien ideoiden esilletuomiseen.

Me haluamme myös vakuuttaa, että vanhat ideat kelpaavat yhä. Samalla kun ohjelmisto kehittyy, niin näin tekee myös käyttäjien tarpeet. Joskus edellisen vuoden erinomainen toive ei ole enää niin tärkeä, tai sen kuvailu on yksinkertaisesti vanhentunut. Kyselyn järjestäminen vuosittain auttaa varmistamaan yhteisön tarpeet.

Jos edellisen vuoden kyselyssä on toiveita, jotka mielestäsi ansaitsevat uuden mahdollisuuden, katso "Voinko ehdottaa uudelleen toivetta aiemmista kyselyistä?" yllä.