Stewards/Confirm/Introduction16/fi

This page is a translated version of the page Stewards/Confirm/Introduction16 and the translation is 100% complete.

Ylivalvojien hyväksyminen vuosille 2016–17 alkaa 8. helmikuuta ja päättyy 27. helmikuuta.

Ylivalvojien hyväksyminen vuosille 2016–17 on hyvä mahdollisuus tarkistaa olemmeko yhä tyytyväisiä nykyisiin ylivalvojiimme. Jotta prosessi olisi mahdollisimman sujuvaa, tässä on tietoa, kuinka asiat järjestetään.

Kommentoidaksesi, kirjaudu sisään tunnuksella, jolla on tehty muokkauksia (missä tahansa wikissä) ennen 1. helmikuuta 2016. Vuoden 2016 vaalien aikana, mainitse oletko tyytyväinen vai et siihen, miten ylivalvojat ovat käyttäneet työkalujaan, ja miksi.

Vaalien ollessa ohi, ylivalvojat (nykyiset ja uudet) kutsutaan arvioimaan ylivalvojien hyväksymiskommentteja ja antamaan omat näkemyksensä lopputulemasta (konsensus hyväksymiseen / poistamiseen jne.) sivulla Talk:Stewards/Confirm/2016 jokaiselle ylivalvojalle, joka osallistui hyväksyntään. Ylivalvojien ei kuitenkaan ole pakko kertoa näkemyksiään jokaisesta ehdokkaasta ja heidän tulee olla erityisen varovainen näkemysten antamisessa, jos kyseessä on käyttäjä, josta he ilmaisivat vahvoja mielipiteitä hyväksymiskommenteissa. Muiden kuin ylivalvojien kommentit ovat tervetulleita "lopullinen päätös" -osion ulkopuolella. Hyväksymiskeskustelut kestävät viikon sen jälkeen, kun uudet ylivalvojat on valittu. Se voidaan laajentaa kahteen viikkoon, yhtä tai kahta lisähyväksyntää varten, vaalilautakunnan päätöksellä, jos lautakunta uskoo, että lisänäkemyksiä tarvitaan ennen lopullista päätöstä. Vaalilautakunta sulkee nämä keskustelut ja kertoo loppunäkemyksen (joka tarkoittaa myös päätöksen tekemistä ei-selvissä tapauksissa).

Tämä prosessi koskee kaikkia ennen helmikuuta 2016 valittuja ylivalvojia.

Katso myös: