Multilingualism/ca

Translate this page!

Help Meta become more multilingual! Add content in your native language.

Meta: Suposadament és multilingüe, però al juliol del 2004 només ho era un 85% en anglès. (Actualització: Al gener del 2005 la afluència de noves pàgines en alemany i de traduccions a japonès i francès va millorar segurament un 75%). Si la Wikimedia vol mantenir una imatge coherent i beneficiar-se de les col·laboracions dels seus membres (la majoria no són angloparlants natius), necessita un augment del multilingüisme.

Ajudeu a traduir el Meta al català!

Informació multilingüeEdit

Tot i que una pàgina concreta pot tendir a ser monolingüe, podem proveïr informació als parlants d'altres llengües també.

Barra lateralEdit

Pots afegir una barra lateral que faci de sumari de la pàgina, descrivint l'objectiu de la pàgina, com aquesta. Si us plau, tradueix el text de la barra lateral en els idiomes que coneguis, i afegeix enllaços a les pàgines de multilingüisme de les VP que freqüentis. Anima als teus col·legues que no escriuen anglés a contribuir amb les seves idees tant a una pàgina com a la discussió en el seu propi idioma.

Pensem que els documents importants es millor que tinguin aquesta barra multilingüe.

TraductorsEdit

Si domines més d'un idioma, afegeix-te a la llista de traductors. Pot ser que també t'interesi la discussió sobre el procés de traducció.

EnllaçosEdit