This page is a translated version of the page Multilingualism and the translation is 22% complete.
Outdated translations are marked like this.

Help Meta become more multilingual! Add content in your native language.

Meta: Suposadament és multilingüe, però al juliol del 2004 només ho era un 85% en anglès. (Actualització: Al gener del 2005 la afluència de noves pàgines en alemany i de traduccions a japonès i francès va millorar segurament un 75%). Si la Wikimedia vol mantenir una imatge coherent i beneficiar-se de les col·laboracions dels seus membres (la majoria no són angloparlants natius), necessita un augment del multilingüisme.

Informació multilingüe

Tot i que una pàgina concreta pot tendir a ser monolingüe, podem proveïr informació als parlants d'altres llengües també.

Barra lateral

Pots afegir una barra lateral que faci de sumari de la pàgina, descrivint l'objectiu de la pàgina, com aquesta. Si us plau, tradueix el text de la barra lateral en els idiomes que coneguis, i afegeix enllaços a les pàgines de multilingüisme de les VP que freqüentis. Anima als teus col·legues que no escriuen anglés a contribuir amb les seves idees tant a una pàgina com a la discussió en el seu propi idioma.

Pensem que els documents importants es millor que tinguin aquesta barra multilingüe.

Abstract

You can add an abstract of page with {{Abstract}}. Abstract is useful when the page treats a complicated issue and you want to give more information than one line description.

Traductors

Si domines més d'un idioma, afegeix-te a la llista de traductors. Pot ser que també t'interesi la discussió sobre el procés de traducció.

Managing your language project

Inviting language diversity

Send out notes to all the language-groups you know! Get them to support their favorite languages by expanding the CC-BY-SA corpus of their written forms.

Articles, resources, etc. on indigenous langs

  1. Languagegeek site dedicated to the promotion of indigenous languages

Testing resources, etc. on indigenous langs

  1. Indigenous Language.org, jar

Enllaços