Grants:Chia sẻ Kiến thức/Kết nối/Đội ngũ

This page is a translated version of the page Grants:Knowledge Sharing/Connect/Team and the translation is 47% complete.

Đội ngũ Let's Connect

Nhóm công tác là một nhóm có sự hợp tác giữa cộng đồng và Tổ chức cùng phối hợp điều hành Let's Connect trong giai đoạn thứ hai này. Nhóm này được tuyển lựa dựa trên sự bày tỏ quan tâm thay mặt cho các thành viên cộng đồng khác nhau và một quy trình lựa chọn nội bộ dựa trên đại diện khu vực và nhóm kỹ năng. Mỗi thành viên trong nhóm công tác có nhiệm vụ cụ thể và chúng tôi gặp nhau mỗi 15 ngày để phối hợp công việc của chúng tôi. Hãy liên hệ với chúng tôi nếu bạn muốn biết thêm về mô hình hoạt động sáng tạo này!

 

Thành viên hiện tại của nhóm công tác Let's Connect

Tôi là một chiến lược gia và người đam mê tương tác kỹ thuật số mới nổi có kỹ năng cốt lõi là phát triển kinh doanh, chiến lược truyền thông xã hội, quản lý, sáng tạo nội dung và giám sát. Tôi cũng là một thành viên Wikipedia ở Ghana, đi đầu trong các nỗ lực cải thiện các bài viết liên quan đến Ghana trên Wikipedia.
UTC +0
Nhân viên Chương trình Học tập và Đánh giá. Đam mê với các phong trào xã hội và trao quyền cho mọi người để quyết định sự thay đổi của riêng họ. Tôi là sự hòa trộn của nhiều nền văn hóa và được lớn lên ở nhiều nơi trên thế giới, vì vậy tôi không thể ở bất cứ nơi nào trong một thời gian dài và tôi luôn có một chiếc ba lô trên lưng!
UTC +1
 
2nd Central Bikol Wiktionary Birthday 2023 14
Tôi là một thành viên Wikimedia đến từ Philippines. Tôi là một tổ chức viên của mạng lưới Art+Feminism và tôi là một người yêu mèo.
UTC+8
Rocío Aravena
Tôi là một giáo viên Lịch sử. Tôi đã cộng tác với phong trào Wikimedia từ năm 2019, đầu tiên là Trưởng bộ phận Giáo dục và Kiến thức Kỹ thuật số tại Wikimedia Chile và hiện tại là hỗ trợ viên nghiên cứu. Hiện tại tôi đang học tiến sĩ về Giáo dục và Xã hội tại Đại học Barcelona. Luôn sẵn lòng giúp đỡ bất cứ điều gì bạn cần!
UTC+1
 
Gorana Gomirac WMRS
Tôi là nhân viên quản lý GLAM tại Wikimedia Serbia, điều phối viên của #1Lib1RefCEE và có niềm đam mê về văn hóa và kiến thức tự do.
UTC+1
 
Dr Lucy Hinnie
Tôi là một thành viên Wikimedia ở Anh, gốc Scotland và tôi cũng từng sống ở Canada. Ngoài wiki, tôi viết về văn học Scotland thời Trung Cổ và podcast về ma cà rồng. Tôi là một người yêu mèo.
UTC
 
Code of Conduct explained by Chinmayee Mishra IMG 5392
Indian Wikimedian, technocrat by profession and a thinker by choice. Experienced working in community facing roles in the Wikimedia Movement. Bibiliophile, music and animal lover. Always happy to help.
UTC+5.30
 
UserCalliandraDysantha
South American, Lusophone, and Feminist Wikimedian. WikiMulheres+ and Wiki Movimento Brasil voluntary member.
UTC -3
A Nigerian Wikimedian, Community Coordinator Code for Africa’s Wikipedian in Residence Community, Special Advisor Wikipedia & Education User Group, Founder Kwara State Wikimedia fan club, and Communication Expert (EduWiki Collaborators 2.0). When I am not on Wiki, I am acting in my capacity as an infoprenuer, indexer, and Librarian. …Give me some pounded Yam and Egusi Soup.
UTC+1
I am a young farmer. I recently became a co-grower on a small farm in East Oakland, California. I started growing watermelon, pumpkins, tomatoes and so much more :) Being outside helps me re-ground with Pachamama.
GMT -7
Wikipedia’s wordsmith by day, knowledge-sharing sensi by any hour! As Director of the Wikimedians of UAE User Group, I ignite the passion for spreading knowledge in others. Let’s connect and share knowledge together ;)!
GMT +4


Former Let's Connect Working Group Members (Pilot phase)

We want to thank you for being part of this journey and Let's Connect is always your home!

 
Winnie Kabintie, Journalist, Gender Advocate, Wikipedia Editor
I’m a Journalist & Communications Specialist passionate about empowering youth in Media and Information Literacy.Also a committed Wikipedian and Co-Founder of the Planning Wikimedia Community UserGroup Kenya. “What you don’t know cant help you”
UTC+0
 
Florencia Guastavino Wikimedia Argentina
Florencia Guastavino (WMAR)
Project Assistant at the Education and Human Rights Program of Wikimedia Argentina. I am a teacher and I believe in learning spaces as spaces that enhance the best of each one. Always ready to support you in what you need!
UTC
 
Pavan during MOC 2017 Edit a thon (cropped)
Community manager, Indian language digital activist and Wikimedian. I am involved in various projects where communities, languages, and digital space intersects. Passionate about improving state of Indian languages in digital world.
UTC+5:30
 
Let's connect 11
Anielka Oviedo
Let's Connect team member
A Co-founder of Wikimedia Community User Group Tanzania, campaigns & events organizer, trainer & mentor, Product Ambassador for Swahili Community, and one of the Swahili Wikipedia administrators. Hapa kwaajili yako, Hakuna Matata!
A dedicated and energetic prorgam oriented professional! Always ready to support and collaboarte with diverse communities to reach their highest potential!
UTC +1
Founding member - Wikimedia Community Usergroup Uganda. Passionate about association football. Truth is strong enough to overcome all human sophistries.
EAT
 
Maciej Nadzikiewicz, 2019 (cropped)
Polish Wikimedian, experienced event manager and process architect. Currently serving on a Board of Wikimedia Europe and advising Wikimedia Poland. I am an enthusiast of volunteer-led movements and wrote my thesis about Wikipedia!.
UTC+1 (CEST in summer & CET in winter)
 
Let's connect 14
A Singaporean Wikimedian currently enjoying life in London.
UTC+0
 
Scann - Humans of the Commons at the Creative Commons Global Summit 2018 (40764882374)
Wikimedistas de Uruguay Program Lead. I like building bridges between communities, languages, and knowledges.
UTC-3

Phase 1 Let's Connect Advisory Group

The advisory group are community members that also participated in the brainstorming phase and supported the program in the initial pilot phase by offering regular guidance and feedback, and promoting Let's Connect in their communities and networks.