Insamling/Översättning/Tackbrev 20161128

This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Thank you email 20161128 and the translation is 100% complete.

[ifFirstnameAndLastname] Hej [given name], [elseifFirstnameAndLastname] Kära bidragsgivare, [endifFirstnameAndLastname]

Tack för att du stödjer Wikipedia och Wikimedia Foundation. Ditt bidrag på [amount] hjälper Wikipedia att säkra framtiden för fri kunskap för alla.

{% if "RecurringRestarted" in contribution_tags %} Vi löste nyligen ett mindre tekniskt problem i vårt datasystem som stoppade vissa månadsvisa återkommande donationer. Vi har återställt dina månadsvisa bidrag, så att de förs över som vanligt igen. Du kommer inte att debiteras för de månader som uteblev. Vi tackar dig för ditt tålamod och stöd. Om du har några frågor är du välkommen att mejla oss på donate@wikimedia.org. {% endif %}

{% if "UnrecordedCharge" in contribution_tags %} Vi löste nyligen ett mindre tekniskt problem vilket orsakade att några månatliga bidragsgivare inte fick någon kvittens. Detta email är en bekräftelse på det bidrag du gav den $date. Vi tackar dig för ditt tålamod och stöd. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss via donate@wikimedia.org. {% endif %}

Idén med Wikipedia är möjlig tack vare en stark tro på att människor som du och jag kan jobba tillsammans för att bygga upp världens kunskap och göra den tillgänglig gratis för alla, överallt.

Idag, tack vare stödet från miljoner frivilliga bidragsgivare och anhängare, kan du bläddra runt på Wikipedias sidor i flera timmar. Med över 40 miljoner Wikipedia-artiklar och 35 miljoner kostnadsfria licensierade bilder kan Wikipedia svara på nästan vilken fråga som helst och ta dig till platser där du aldrig varit förut.

Ditt bidrag stödjer skapandet och delandet av gratis kunskap på ett verkligt och praktiskt sätt. Det hjälper oss att göra Wikipedia snabbt, säkert och tillgängligt för alla i hela världen. Det hjälper oss att ge kostnadsfri tillgång till Wikipedia på ställen där höga mobildatakostnader hindrar människor från att koppla upp sig på internet. Det hjälper oss att stödja människor som digitaliserar kunskap som för tillfället är inlåst i analoga arkiv. Det skyddar Wikipedia mot hot mot fri kunskap och ett öppet Internet.

Tack vare ditt stöd kan hitta den information du söker här och nu, var du än befinner dig - allt från att få svaret på en vadslagningsfråga vid vännernas middagsbord till att förstå världen runt omkring oss.

Ditt bidrag till Wikipedia gör dig till en förkämpe för ett starkt koncept.

Wikipedia vill fortsätta att utvecklas samt växa och ta sig an nya utmaningar. Vi ser fram emot att ta oss an både de här och många andra utmaningar. Ditt bidrag kommer att hjälpa oss nå dit. Vi vill rikta ett stort tack till dig för ditt stöd. Å Wikimedia Foundations vägnar vill jag tacka dig för din investering i vår framtid och att du följer med på vår resa.

Katherine Maher,
verkställande direktör, Wikimedia Foundation

Ibland kan det hända att vissa arbetsgivare matchar sina anställdas bidrag. Titta om din arbetsgivare har ett sådant bidragsprogram för företag. För dina handlingar: Ditt bidrag, nummer [contributionId], den [date] var [amount].

[ifRecurring] Du har valt att skänka pengar regelbundet. Månatliga överföringar till Wikimedia Foundation kommer att ske till dess du meddelar oss att de ska upphöra. Om du vill sluta skänka pengar läs våra [#recurringCancel enkla instruktioner för att avsluta överföringarna]. [endifRecurring]

Detta brev är ett kvitto på ditt bidrag. Inga varor eller tjänster tillhandahålls, vare sig delvis eller i sin helhet, i samband med detta bidrag. Vänligen skicka brev till: Wikimedia Foundation, Inc., P.O. Box 98204, Washington, DC 20090-8204, USA. U.S. skatteavdragsnummer: 20-0049703.