Fundraising/Translation/Thank you email 20161128

This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Thank you email 20161128 and the translation is 100% complete.

[ifFirstnameAndLastname] Beste [given name], [elseifFirstnameAndLastname] Beste donateur, [endifFirstnameAndLastname]

Bedankt voor je steun aan Wikipedia en de Wikimedia Foundation. Je bijdrage van [amount] steunt Wikipedia en helpt de toekomst van vrije kennis voor iedereen te waarborgen.

{% if "RecurringRestarted" in contribution_tags %} Kort geleden hebben we een klein technisch probleem opgelost waarbij een aantal maandelijkse donaties werden stopgezet. Uw periodieke donatie is inmiddels hervat. De maanden die overgeslagen zijn, innen we niet. Bedankt voor uw geduld en uw steun. Als u nog vragen heeft, stuur dan gerust een e-mail naar donate@wikimedia.org. {% endif %}

{% if "UnrecordedCharge" in contribution_tags %} Onlangs hebben we een technisch probleem opgelost dat ervoor zorgde dat een klein aantal donateurs geen bevestiging heeft gekregen voor hun donatie. Daarom willen we u vragen deze e-mail als dank te beschouwen voor uw donatie die op $date is overgemaakt. We waarderen uw geduld en steun enorm, en mocht u nog vragen hebben dan kunt u gerust een e-mail sturen naar donate@wikimedia.org. {% endif %}

Wikipedia wordt mogelijk gemaakt door een krachtig idee: dat mensen, zoals jij en ik, deel kunnen nemen aan de ontwikkeling van kennis over de wereld en deze vrij ter beschikking kunnen stellen aan iedereen, overal.

Vandaag, dankzij de steun van miljoenen vrijwillige donateurs en medestanders, kun je uren ronddwalen over Wikipedia. Met meer dan 40 miljoen Wikipedia artikels en 35 miljoen afbeeldingen met vrije licentie, kan Wikipedia vrijwel elke vraag beantwoorden en je meenemen naar plekken waar je nog nooit bent geweest.

Jouw gift steunt de creatie en uitwisseling van vrije kennis op een echte, praktische manier. Het helpt ons om Wikipedia snel, veilig en voor iedereen ter wereld toegankelijk te maken. Het helpt ons om vrije toegang tot Wikipedia te verlenen op plekken waar hoge mobiele datakosten mensen belemmeren om online te gaan. Het helpt ons om mensen te steunen bij het digitaliseren van kennis die zich momenteel nog in analoge archieven bevindt. Het beschermt Wikipedia van bedreigingen tegen vrije kennis en het open internet.

Jouw steunt betekent dat je de kennis die je nu nodig hebt kunt vinden, waar je ook bent ‒ om een weddenschap met een vriend te winnen tijdens een feestje of om de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Doneren aan Wikipedia maakt je een voorvechter van een krachtig idee.

Wikipedia zal blijven evolueren, groeien en nieuwe uitdagingen tegenkomen. We staan te popelen om deze uitdagingen ook aan te gaan. Jouw donatie zal ons daarbij aardig op weg helpen. We kunnen je niet genoeg bedanken voor je steun. Namens de Wikimedia Foundation, bedankt voor het investeren in onze toekomst en voor het maken van deze reis met ons.

Katherine Maher,
Executive Director, Wikimedia Foundation

Veel werkgevers zullen bijdrages van werknemers ruimhartig verdubbelen: controleer met je werkgever om te zien of deze een zakelijk donatieprogramma heeft. Voor je administratie: Je donatie, met het nummer [contributionId], op [date] was [amount].

[ifRecurring] Deze schenking maakt deel uit van een periodieke afschrijving. Maandelijkse betalingen worden geïncasseerd door de Wikimedia Foundation tot u ons verzoekt deze te stoppen. Mocht u de periodieke afschrijvingen willen annuleren, zie dan onze [#recurringCancel eenvoudige annuleringsinstructies]. [endifRecurring]

Deze brief kan dienen als bewijs van je donatie. Er werden geen gehele of gedeeltelijke goederen of diensten geboden voor deze bijdrage. Verzend bericht alsjeblieft naar: Wikimedia Foundation, Inc., P.O. Box 98204, Washington, DC 20090-8204, USA. Nummer voor vrijstelling van belasting in de Verenigde Staten: 20-0049703.