Recaptació de fons/Traducció/Correu d'agraïment 20161128

This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Thank you email 20161128 and the translation is 100% complete.

[ifFirstnameAndLastname] Benvolgut/Benvolguda [given name], [elseifFirstnameAndLastname] Estimat/da donant, [endifFirstnameAndLastname]

Gràcies pel teu suport a la Viquipèdia i a la Fundació Wikimedia. La teva contribució de [amount] ajuda la Viquipèdia i permet assegurar el futur del coneixement lliure per a tothom.

{% if "RecurringRestarted" in contribution_tags %} Recentment hem resolt un petit problema tècnic que ha interromput algunes donacions mensuals. Hem restablert la teva donació periòdica, que seguirà el seu curs normal. No et carregarem els mesos que no se t'han cobrat. Moltes gràcies per la teva paciència i suport. Si us plau, no dubtis a contactar-nos a donate@wikimedia.org si tens qualsevol dubte. {% endif %}

{% if "UnrecordedCharge" in contribution_tags %} Fa poc que hem resolt un petit problema tècnic que un petit nombre de persones no hagi rebut confirmació de la seva donació. Aquest correu és un agraïment per la vostra donació efectuada el $date. Moltes gràcies per la vostra paciència i el vostre suport, i no dubteu en enviar un missatge a donate@wikimedia.org si teniu cap pregunta. {% endif %}

La Viquipèdia és possible gràcies a una idea poderosa: el fet que la gent, com tu i com jo, puguem participar en la construcció del coneixement del món i fer que aquest coneixement estigui disponible gratuïtament per a tothom, a tot arreu.

Avui, gràcies al suport de milions de col·laboradors i promotors voluntaris, pots rondar per la Viquipèdia durant hores. Amb més de 40 milions d’articles i 35 milions d’imatges lliures de drets, la Viquipèdia pot respondre pràcticament a qualsevol pregunta i portar-te a llocs on mai abans havies estat.

La teva donació permet crear i compartir coneixement lliure de forma real i pràctica. Ens ajuda a fer la Viquipèdia ràpida, segura i accessible per a tothom arreu del món. Ens ajuda a donar accés gratuït a la Viquipèdia a llocs on el gran cost de les dades mòbils impedeix a la gent navegar per Internet. Ens ajuda a donar suport a la gent que està digitalitzant el coneixement actualment ocult en arxius analògics. Protegeix la Viquipèdia d’amenaces contra el coneixement lliure i la Internet oberta.

El teu suport permet trobar la informació que necessites des de qualsevol lloc: per guanyar una aposta amb un amic durant un sopar o per entendre el món que ens envolta.

Fer una donació a la Viquipèdia et converteix en defensor d’una idea poderosa.

La Viquipèdia continuarà evolucionant, creixent i trobant nous reptes. Tenim moltíssimes ganes de fer front a aquests i molts més altres reptes. I la teva donació ens ajudarà. Mai et podrem agrair prou el teu suport! En nom del Fundació Wikimedia, gràcies per invertir en el nostre futur i participar en aquest viatge amb nosaltres.

Katherine Maher,
Directora executiva de la Fundació Wikimedia

Moltes empreses estaran encantades de fer contribucions amb els seus treballadors: pregunta al teu cap si, a la teva empresa, tenen un programa de donacions corporatives d’aquest tipus. Per a la teva informació: La teva donació, amb número [contributionId], que es va fer el [date], va ser de [amount].

[ifRecurring] Aquesta donació forma part d'una donació periòdica. Cada mes es realitzarà un cobrament per part de la Fundació Wikimedia fins que ens avisi. Si volgués cancel·lar la subscripció, consulteu les nostres [#recurringCancel instruccions de cancel·lació simple]. [endifRecurring]

Aquesta carta pot servir com a comprovant de la teva donació. No es van donar productes ni serveis, en la seva totalitat o en part, per a aquesta contribució. Envia un correu a: Wikimedia Foundation, Inc., P.O. Box 98204, Washington, DC, 20090-8204, USA (EUA). Número d’exempció d’impostos d’EUA: 20-0049703.