Adománygyűjtés/Fordítás/Köszönőlevél 20161128

This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Thank you email 20161128 and the translation is 100% complete.

[ifFirstnameAndLastname] Kedves [given name]! [elseifFirstnameAndLastname] Kedves Támogatónk! [endifFirstnameAndLastname]

Köszönjük, hogy támogattad a Wikipédiát és a Wikimédia Alapítványt. [amount] összegű hozzájárulásod támogatja a Wikipédiát, és segít biztosítani a mindenki számára elérhető ingyenes tudás jövőjét.

{% if "RecurringRestarted" in contribution_tags %} Nemrég megoldottunk egy technikai problémát, amely megakadályozta, hogy a havi rendszerességű adományok célba érjenek. Az Ön rendszeres adománya is mostantól akadálytalanul eljut majd hozzánk. A kiesett hónapokra természetesen nem fogunk számlázni. Köszönjük türelmét és támogatását! Bármely felmerülő kérdés esetén, kérjük, írjon a donate@wikimedia.org címre! {% endif %}

{% if "UnrecordedCharge" in contribution_tags %} Nemrég megoldottunk egy technikai problémát, amely miatt néhány adományozónk nem kapta meg az adományáról visszaigazoló levelünket. Ezzel a levéllel szeretnénk megköszönni a $date napon küldött adományát. Igazán nagyra becsüljük türelmét és támogatását, és írjon bátran a donate@wikimedia.org címre, ha kérdése merül fel! {% endif %}

A Wikipédia egy meghatározó szemléletnek köszönheti létezését, miszerint az olyan emberek, mint te és én, részt vehetnek a világ tudásának építésében, amelyhez bárki bárhol szabadon hozzáférhet.

Mára már órákon keresztül böngészhetsz a Wikipédián a több millió önkéntes közreműködő és támogató jóvoltából. Több mint 40 millió szócikkel és 35 millió szabadon licencelt képpel a Wikipédia szinte bármilyen kérdést képes megválaszolni, és elröpít olyan helyekre, ahol még sosem jártál.

Adományoddal az ingyenes tudás létrehozását és megosztását támogatod valós, gyakorlati úton. Segítséget nyújtasz nekünk, hogy a Wikipédia a világ minden emberéhez eljusson gyors, biztonságos és hozzáférhető módon. Hozzájárulsz ahhoz, hogy azokon a helyeken is ingyenesen hozzáférhessenek a Wikipédiához, ahol a magas mobiladat-forgalmi árak miatt nem csatlakoznak az internetre. Támogatsz bennünket abban, hogy segítsük azokat az embereket, akik a jelenleg analóg archívumokba zárt tudás digitalizálásán dolgoznak. Megóvod a Wikipédiát azoktól a fenyegetésektől, amelyek az ingyenes tudást és a nyílt internetet veszélyeztetik.

Hozzájárulásoddal lehetőséged van hozzáférni az információhoz, amelyre éppen szükséged van, bárhol is járj – akár egy vacsorán szeretnéd eldönteni a fogadás eredményét, akár a minket körülvevő világot szeretnéd jobban megérteni.

Wikipédiának küldött adományoddal egy meghatározó szemlélet bajnokává válsz.

A Wikipédia folytatja fejlődését és növekedését, valamit továbbra is új kihívásokkal néz szembe. Nagy izgalommal, türelmetlenül várjuk, hogy legyőzzük ezeket a kihívásokat és még sok mást. Az adományod segítségével mindez sikerülhet. Nem tudjuk eléggé megköszönni támogatásodat. A Wikimédia Alapítvány nevében szeretnénk megköszönni, hogy befektetsz jövőnkbe, és velünk együtt indulsz el ezen az úton.

Katherine Maher,
a Wikimédia Alapítvány ügyvezető igazgatója

Sok munkáltató nagyra értékeli a munkavállalói hozzájárulásokat: kérlek, lépj kapcsolatba munkáltatóddal, és járj utána, van-e vállalati adományozási programja. Az adományod adatai, adomány száma: [contributionId], napja: [date], összege: [amount].

[ifRecurring] Ez az adomány egy ismétlődő adományozás része. Az adományt a Wikimédia Alapítvány minden hónapban levonja a számlájáról, amíg értesítést nem küld az adományozás lemondásáról. Ha le szeretné mondani az adományozást, kérjük, kövesse [#recurringCancel az egyszerű utasításokat a lemondáshoz]. [endifRecurring]

Ez a levél bizonylatként szolgál az adományozásodról. A hozzájárulásod ellentételezéseként semmilyen árut vagy szolgáltatást – egészében vagy részleteiben – nem adtunk át. Címünk: Wikimedia Foundation, Inc., P.O. Box 98204, Washington, DC 20090-8204, USA (Amerikai Egyesült Államok). Amerikai egyesült államokbeli adómentességi szám: 20-0049703.