Fundraising/Translation/Email 1/nb

This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Email 1 and the translation is 100% complete.

Vær snill og les en personlig melding fra Wikipedias grunnlegger

Kjære %%FIRSTNAME%,

Kjære giver,

Takk for at du hjelper oss med å holde Wikipedia tilgjengelig og reklamefritt. Det har gått et år siden vi sist spurte. Dette er din årlige påminnelse.

Hvis alle våre tidligere givere ga på nytt igjen i dag, ville vi ikke trenge å bekymre oss for pengeinnsamling resten av året. Vi håper du vil hjelpe oss å arbeide for å gjøre Wikipedia bedre.

Vi er liten ideell organisasjon som driver det femte mest besøkte nettstedet i verden. Vi har bare 200 ansatte, men betjener 500 millioner brukere og har samme utgifter som alle andre store nettsider: servere, strøm, programvare og ansatte.

Wikipedia er i en særstilling. Det er som en park eller et offentlig bibliotek. Det er som et tempel for sinnet. Det er et sted dit vi alle kan gå for å reflektere og lære.

For å bevare vår uavhengighet kommer vi aldri til å vise reklameannonser. Vi aksepterer heller ikke offentlig støtte. Vi lever helt og holdent på donasjoner fra våre lesere. Nå spør vi.

Hvis du synes Wikipedia er nyttig for deg, så bruk ett minutt til å holde nettstedet tilgjengelig og reklamefritt enda et år.

https://donate.wikimedia.org

Takk,

Jimmy Wales
Wikipedias grunnlegger


Du mottar denne e-posten fordi du er en verdsatt giver til Wikimedia-stiftelsen. Hvis du ikke ønsker å motta flere e-poster fra oss i fremtiden, kan du melde deg av her.

Wikimedia Foundation, Inc.
P.O. Box 98204
Washington, DC 20090-8204
United States of America