Fundraising/Translation/Email 1/da

This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Email 1 and the translation is 100% complete.

Læs venligst denne personlige appel fra Wikipedias stifter

Kære %%FIRSTNAME%,

Kære bidragyder,

Tak for din hjælp med at bevare Wikipedia online og reklamefri. Der er gået et år siden vi sidst spurgte. Dette er din årlige påmindelse.

Hvis alle vores tidligere bidragydere blot deltog igen, behøvede vi ikke at bekymre os om fundraising resten af året. Hjælp os med at komme tilbage til arbejdet med at forbedre Wikipedia.

Vi er en lille non-profit-organisation, der driver den femte mest besøgte hjemmeside i verden. Vi har kun 200 ansatte, men betjener 500 millioner brugere og har derfor omkostninger som enhver af de andre førende sider: servere, strøm, programmer og personer.

Wikipedia er noget særligt. Det er som et bibliotek eller en offentlig park. Det er som et tempel for sindet, et sted, hvor vi alle kan tage hen for at tænke og lære.

For at sikre vores uafhængighed viser vi aldrig reklamer. Vi får ingen offentlig støtte. Vi lever af bidrag fra vore læsere. Derfor spørger vi nu.

Hvis Wikipedia er nyttig for dig, så brug et øjeblik på at lade den forblive online og reklamefri et år mere.

https://donate.wikimedia.org

På forhånd tak

Jimmy Wales
Stifter af Wikipedia


Du modtager denne email fordi du er en værdsat donor til Wikimedia Foundation. Ønsker du ikke at modtage mail fra Wikimedia Foundation i fremtiden, kan du straks blive frameldt.

Wikimedia Foundation, Inc.
P.O. Box 98204
Washington, DC 20090-8204
United States of America