Fundraising/Translation/Email 1/bg

This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Email 1 and the translation is 85% complete.

Моля, прочетете личния апел на основателя на Уикипедия

Уважаеми %%FIRSTNAME%,

Скъпи дарителю,

Благодарим Ви за помощта да запазим Уикипедия достъпна и без реклами. Измина една година от последното ни обръщение. Това е годишното ни напомняне към Вас.

Ако всичките ни предишни дарители просто повторят дарението си днес, не би трябвало да се притесняваме за набирането на нужните ни средства до края на годината. Молим отново за Вашата помощ за подобряването на Уикипедия.

We are the small non-profit that runs the #5 website in the world. We have only 200 staff but serve 500 million users, and have costs like any other top site: servers, power, programs, and people.

Уикипедия е нещо специално. Тя е като библиотека или обществен парк. Тя е като храм за ума; място, в което всички ние можем да мислим и се учим.

За да запазим независимостта си, никога няма да предоставим нашето пространство за реклама. Ние не получаваме държавни средства. Зависим изцяло от даренията на нашите читатели. Сега е време, когато молим за Вашата помощ.

Ако Уикипедия е полезна за Вас, моля отделете една минута, за да ни помогнете да я поддържаме достъпна и без реклами поне още една година.

https://donate.wikimedia.org

Благодарим Ви,

Джими Уейлс, основател на Уикипедия


You are receiving this email as a valued donor of the Wikimedia Foundation. If you do not wish to receive any future emails from the Wikimedia Foundation, unsubscribe instantly.

Wikimedia Foundation, Inc.
P.O. Box 98204
Washington, DC 20090-8204
United States of America