Fundraising/Translation/Email 1/hu

This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Email 1 and the translation is 100% complete.

Légyszíves olvasd el a Wikipédia alapítójának személyes üzenetét

Kedves %%FIRSTNAME%!

Kedves adományozó!

Köszönjük, hogy segítesz nekünk a Wikipédiát működésben és reklámmentesen tartani. Egy éve gyűjtöttünk utoljára adományokat. Ez a Te éves emlékeztetőd.

Ha minden korábbi adományozónk ma is adományozna, nem kellene aggódnunk a gyűjtésért az év többi részében. Kérlek segíts, hogy fejleszthessük a Wikipédiát!

Egy apró nonprofit cég vagyunk, a világ 5. leglátogatottabb weboldalának fenntartói. Mindössze 200 alkalmazottunk van, de 500 millió felhasználót szolgálunk ki, és ugyanolyan költségeink vannak, mint bármely más oldalnak: szerverek, áram, programok és emberek.

A Wikipédia különleges. Könyvtárhoz vagy közparkhoz hasonlítható. Mintha a tudás temploma lenne, egy hely, ahová mindnyájan elvonulhatunk gondolkodni és tanulni.

A függetlenségünk megőrzése érdekében soha nem fogunk reklámokat mutatni. Nem kérünk állami támogatást sem. Az olvasóink adományaiból élünk. Most jött el az idő, hogy adományokat kérjünk.

Ha a Wikipédia hasznos számodra, szánj rá egy percet, hogy ismét egy évig működhessen és ingyenes maradjon!

https://donate.wikimedia.org

Köszönjük,

Jimmy Wales
Wikipédia-alapító


Ezt az e-mailt azért kaptad, mert a Wikimédia Alapítvány egy nagyra becsült adományozója vagy. Ha nem szeretnél további e-maileket kapni a Wikimédia Alapítványtól, itt azonnal leiratkozhatsz.

Wikimedia Foundation, Inc.
P.O. Box 98204
Washington, DC 20090-8204
United States of America