Fundraising/Translation/Email 1/ms

This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Email 1 and the translation is 100% complete.

Sila baca: Rayuan peribadi daripada pengasas Wikipedia.

Ke hadapan %%FIRSTNAME%,

Ke hadapan penderma,

Terima kasih kerana membantu Wikipedia kekal dalam talian dan bebas daripada iklan. Telah setahun sejak kami mula memintanya. Ini adalah peringatan tahunan anda.

Sekiranya semua penderma terdahulu menderma lagi untuk hari ini, kami tidak akan risau tentang memungut derma untuk sepanjang tahun. Sila tolong kami kembali semula untuk menambahbaikkan lagi Wikipedia.

Kami adalah perbadanan bukan untung kecil yang mengendalikan laman web ke-5 di dunia. Kami hanya mempunyai 200 kakitangan tetapi telah melayan 500 juta pengguna dan mempunyai kos seperti mana-mana laman terkenal, pelayan, kuasa, program dan orang yang lain.

Wikipedia merupakan sesuatu yang istimewa; seakan-akan sebuah perpustakaan atau taman awam, sebuah khazanah pengetahuan, tempat yang boleh kita tujui untuk berfikir dan belajar.

Untuk memastikan Wikipedia terus bebas dan berkecuali tanpa pengiklanan atau bantuan mana-mana kerajaan, berikanlah sumbangan anda. Berdasarkan statistik penderma kami, jumlah derma yang paling umum ialah $5 manakala puratanya sebanyak $5.

Sekiranya Wikipedia berguna untuk anda, luangkan masa seminit untuk mengekalkannya ia untuk setahun lagi.

https://donate.wikimedia.org

Terima kasih,

Jimmy Wales
Pengasas Wikipedia


Kamu menerima e-mel ini sebagai penderma Yayasan Wikimedia yang dihargai. Sekiranya anda tidak ingin untuk menerima e-mel daripada Yayasan Wikimedia lagi, anda boleh berhenti melanggan sekarang.

Wikimedia Foundation, Inc.
P.O. Box 98204
Washington, DC 20090-8204
United States of America