Викимедија Македонија/Учесници


Оваа табела ги содржи имињата на членовите на Викимедија Македонија, како и проектите на Викимедија, на кои се активни.[а]

# Корисничко име Активен на
1 Brest 1 2 5 Википедија на македонски јазик
2 misos 1 Википедија на македонски јазик
3 FlavrSavr 1 3 5 Википедија на македонски јазик
4 Wikimk 1 Википедија на македонски јазик
5 Kiril Simeonovski 1 4 5 Википедија на македонски јазик, Викиизвор на македонски јазик, Викикниги на македонски јазик, Википедија на англиски јазик, Мета
6 MacedonianBoy 1 Википедија на македонски јазик, Викиизвор на македонски јазик, Википедија на англиски јазик, Википедија на босански јазик, Заедничка ризница
7 Boyan 1 3 5 Википедија на македонски јазик
8 Violetova 1 3 5 Википедија на македонски јазик
9 B. Jankuloski Википедија на македонски јазик, Викикниги на македонски јазик, Википедија на англиски јазик, Заедничка ризница, Мета
10 Arwena 1 Википедија на македонски јазик
11 Gordi Википедија на македонски јазик
12 Raso mk Википедија на македонски јазик, Википедија на англиски јазик, Заедничка ризница
13 Brainmachine Википедија на македонски јазик, Википедија на англиски јазик, Заедничка ризница
14 Раптор Википедија на македонски јазик
15 LazialeStojakovo Википедија на македнски јазик
16 DJ LoPaTa Википедија на македонски јазик
17 Тиверополник Википедија на македонски јазик
18 Makedonij Википедија на англиски јазик, Википедија на словенечки јазик, Википедија на македнски јазик
19 Vekip8 Википедија на македонски јазик
20 INkubusse Википедија на македонски јазик, Википедија на англиски јазик, Заедничка ризница
21 Ivica83 1 3 5 Википедија на македнски јазик
22 Томица1111 Википедија на македонски јазик
23 AL3X TH3 GR8 Википедија на македонски јазик
24 MrBones Википедија на македонски јазик
25 Vlatkoaleksov Википедија на македнски јазик
26 Wikimakpedia Википедија на македонски јазик
27 SmartM&M Википедија на македонски јазик
28 Rizvan;M Википедија на албански јазик
29 Stefan40-3e3e Википедија на македонски јазик
30 Crnorizec Википедија на македонски јазик
31 Dav Википедија на македонски јазик
32 Filipgd Википедија на македонски јазик
33 Crazy-nomce Википедија на македонски јазик
34 Aedile Википедија на македонски јазик
35 Ајах Википедија на јапонски јазик, Википедија на македнски јазик, Викикниги на македонски јазик
36 Koki2008 Википедија на македонски јазик
37 Ajta Википедија на македонски јазик

Бројот на членови не е конечен. Доколку се појават нови заинтересирани, нивните имиња ќе бидат додаден и во табелата. (Последна промена: 20 септември 2009)

Фусноти

edit
  • 1 = Член на иницијативниот одбор
  • 2 = Претседател
  • 3 = Потпретседател
  • 4 = Благајник
  • 5 = Член на извршниот одбор

Белешки

edit
Некои од овие корисници се на одмор или поради некои други причини не се во можност да уредуваат на некој проект. Оваа табела е направена, врз основа на нивните придонеси на проектите на Викимедија во последните некоку месеци. Сепак, и покрај нивната активност на проектите, тие активно учествуваат во основањето на Викимедија Македонија.