Викимедија Македонија/Соработници


Соработниците на Викимедија Македонија се организации, кои настојуваат да соработуваат. Соработниците на Викимедија Македонија се:

  1. Слободен Софтвер Македонија (официјално мрежно место)
  2. Метаморфозис (официјално мрежно место)

Видете исто така edit