Wikimedia Foundation elections/Board elections/2006/Candidates/sr

2006 Избор за Одбор Викимедија задужбине
Organization


Правила за кандидатеEdit

Текст на енглеском је званичан и одобрила су га сва три организатора. Ако се било који преведени текст разликује од енглеског оригинала, енглеска верзија ће превладати.

Кандидати за изборе за Викимедијин Одбор старатеља треба да се представе на овој страници пре 23:59, 28. август 2006. (UTC). Бар један старатељ ће бити изабран на мандат који се завршава јула 2007.

Да бисте испунили услов за кандидатуру, морате имати више од 400 измена на бар једном Викимедијином пројекту, а све измене морају бити направљене са истог налога, где прва измена мора да буде бар 90 дана пре 00:00, 1. август 2006. (UTC). Кандидати такође морају имати бар 18 година старости.

Није могуће држати место у Одбору анонимно, тако да можете поднети кандидатуру само ако сте спремни да објавите ваш прави идентитет. Од кандидата ће се тражити да се у потпуности идентификују корисницима Essjay, Aphaia и Datrio, или некој другој особи намењеној за то, осим уколико то нису учинили у претходним изборима за Одбор. Бићете контактирани за више детаља. За кандидате које је један од званичника избора потврдио, стајаће реч confirmed поред њиховог имена.

Молимо прекопирајте шаблон и попуните одговарајуће информације. Како не би било предности међу кандидатима, молимо да убаците вашу номинацију по абецедном реду по корисничким именима, у складу са алгоритмом Уникод колације.

Можете поднети вашу изјаву у било ком језику, међутим препоручујемо да укључите и верзију на енглеском. Такође препоручујемо да изјаве не треба да пређу 1000 карактера у дужини у оригиналном језику. Волонтери-преводиоци ће превести ваше изјаве на друге језике; урадићемо све што је у нашој моћи да обезбедимо да су све изјаве доступне на што је више могуће језика, али не можемо да гарантујемо да ће све бити преведено. Што концизније и раније поднесете, већа је шанса да ће волонтер то да преведе.

На крају, молимо вас да наведете ваше име и све језике на којима подносите вашу изјаву у секцији #Кратак преглед кандидата.

ПримерEdit

Молимо наведите ваше кандидатске информације под секцијом "Кандидати" на начин који је приказан у следећем примеру:

=== [[User:Корисничко име]] ===

{{Board candidate/sr
|корисник=      YOUR_USER_NAME_ON_META
|право име=
|место становања=   Град, држава
|године=
|Корисничке странице=
|учешће=
|пројекти=
|језици=
|прилози=
|кандидатура=
           explain your candidature here
           (препоручује се не више од 1000 карактера)
|питања=
}}

Кратак преглед кандидатаEdit

Примање кандидата је почело. Кандидати имају времена до 23:59, понедељак, 28. август 2006. (UTC) да се наведу абецедним редом овде.

Презентације кандидатаEdit

edit candidates presentation

Election candidates 2006/AaronSw/Sr

Election candidates 2006/alex756/Sr

Election candidates 2006/ArnoLagrange/Sr

Election candidates 2006/Arnomane/Sr

Election candidates 2006/Charles Matthews/Sr

Election candidates 2006/Cimon Avaro/Sr

Election candidates 2006/Eloquence/Sr

Election candidates 2006/Evrik/Sr

Election candidates 2006/Improv/Sr

Election candidates 2006/Kelly Martin/Sr

Election candidates 2006/Kim Bruning/Sr

Election candidates 2006/Linuxbeak/Sr

Election candidates 2006/Mindspillage/Sr

Election candidates 2006/Oscar/Sr

Election candidates 2006/Ross.Hedvicek/Sr

Election candidates 2006/UninvitedCompany/Sr

Election candidates 2006/Zuirdj/Sr