Wikimedia Foundation elections/2021/2021-08-18/2021 Voting Opens/ca

This page is a translated version of the page Wikimedia Foundation elections/2021/2021-08-18/2021 Voting Opens and the translation is 100% complete.

La votació per a les eleccions a la Junta Directiva de 2021 ja estan obertes. Es va demanar als candidats de la comunitat que presentessin la seva candidatura. Després d'una convocatòria de tres setmanes, hi ha 19 candidats per a les eleccions del 2021.

La Junta Directiva de la Fundació Wikimedia supervisa les operacions de la Fundació Wikimedia. La Junta vol millorar les seves competències i diversitat com a equip. Han compartit les àrees d'expertesa que esperen cobrir amb els nous membres.

El moviment Wikimedia té l'oportunitat de seleccionar candidats que tinguin les qualitats necessàries per atendre millor les necessitats del moviment durant els propers anys. S'espera que la Junta seleccioni els quatre candidats més votats per a ser membres de la junta. Aquest termini comença al setembre i dura tres anys. Trobareu més informació sobre la Junta Directiva en aquest breu vídeo.

Vota ara fins al 31 d'agost.

A continuació es mostra informació útil sobre el procés electoral.

Obteniu més informació sobre els candidats

Candidats de tot el moviment han presentat les seves candidatures. Obteniu informació sobre cada candidat per informar-vos del vostre vot. La comunitat va enviar preguntes perquè els candidats responguessin durant la campanya. Els candidats van respondre a la llista de preguntes de la comunitat recopilades pel Comitè Electoral a Meta.

Vota

La votació per a les eleccions a la Junta Directiva de 2021 ha obert el 18 d'agost de 2021 i es tanca el 31 d'agost de 2021. El Comitè Electoral va escollir el vot únic transferible per al sistema de votació. L'avantatge d'aquest sistema és que els votants poden classificar les seves decisions per ordre de preferència. Obteniu més informació sobre requisits de vot, com votar i les preguntes més freqüents sobre la votació.

Si us plau, ajudeu a seleccionar aquelles persones que millor s'adaptin a les necessitats del moviment en aquest moment. Voteu i feu difusió perquè més gent pugui votar pels candidats. Els seleccionats ajudaran a la Fundació Wikimedia i donaran suport a les necessitats del moviment durant els propers anys.

Atentament,

El Comitè Electoral