Általános magatartási szabályzat/Felülvizsgált végrehajtási irányelvek/Hirdetmény/Konzultáció lezárása

Általános viselkedési szabályzat


Az általános magatartási szabályzat felülvizsgált végrehajtási irányelveinek felülvizsgálati időszaka lezárult

A Meta-wiki oldalán további nyelvekre lefordítva is megtalálhatod ezt az üzenetet.

Kedves Wikimédia-szerkesztők!

Köszönjük, hogy részt vettél az Általános Magatartási Szabályzat (UCoC) felülvizsgált végrehajtási irányelvtervezete felülvizsgálatában. Az UCoC projektcsoport és a UCoC Végrehajtási Irányelvek Felülvizsgálati Bizottsága megköszöni, hogy időt fordítottál az irányelvek megbeszélésére, a módosítási javaslatokra és a kérdésekre.

Ez a közösségi felülvizsgálati időszak 2022. szeptember 8-tól 2022. október 8-ig tartott.

Az elmúlt négy hétben az UCoC projektcsapat értékes közösségi információkat gyűjtött össze különböző csatornákon keresztül, többek között három beszélgetési órán, ahol a wikimédiások összegyűlhettek, hogy megvitassák a felülvizsgált UCoC végrehajtási irányelveket.

A Felülvizsgálati Bizottság 2022 októberének második hetében tartandó újbóli összejövetelén fogja áttekinteni a közösségi észrevételeket. Az UCoC projektcsapat támogatja őket a munkájuk folytatásával kapcsolatos frissítésekkel, és továbbra is tájékoztatja a közösséget minden fontos fejleményről és mérföldkőről, miközben a bizottság elkészíti az UCoC végrehajtási irányelvek végleges változatát, melyről jelenleg a tervek szerint 2023 január közepén tartanak közösségi szavazást.

Az UCoC projektcsapat nevében