UNESCO-haaste

This page is a translated version of the page UNESCO Challenge and the translation is 10% complete.
Outdated translations are marked like this.

UNESCO Challenge
18 April - 18 May, 2017
#UNESCO_Challenge

Tervetuloa Wikipedian kirjoitushaasteeseen UNESCOn maailmanperintökohteista! Tänä ensimmäisenä vuonna keskitymme kohteisiin, jotka ovat uhattuna.

  • * Mitä: Tämä on julkinen kirjoituskilpailu UNESCOn maailmanperintökohteista. Tämän ensimmäisen kilpailukerran tavoitteena on luomalla artikkeleita ja lisäämällä kuvia parantaa UNESCON erityisesti vaarassa olevien maailmanperintökohteiden käsittelyä mahdollisimman monella kielellä. Voittajat palkitaan (täydennetään).
  • * Milloin: Kirjoituskilpailu on käynnissä 18. huhtikuuta klo 00.01 alkaen 18. toukokuuta klo 23.59 saakka (CET UTC+1). Tiistai 18. huhtikuuta on World Heritage Day.
  • * Miten: Kilpailun rakenne on yksinkertainen, ja se perustuu KISS-pistelaskumenetelmään: Saat pisteitä artikkelin parantamisesta, ja tavoitteena on kerätä mahdollisimman paljon pisteitä.
  • * Kuka: Kaikki voivat auttaa kirjoittamalla tai kääntämällä artikkeleita UNESCOn maailmanperintökohteista mille tahansa kielelle. Kuka tahansa Wikipedian muokkaaja, jolla on tunnus missä tahansa wikissä, voi osallistua. Osallistuaksesi sinun tarvitsee vain ilmoittautua osallistujat-osiossa.
  • * Miksi: Kilpailun järjestävät UNESCO, Wikimedia Sverige ja Riksantikvarieämbetet osana Connected Open Heritage -projektia. Maailmanperintökohteisiin kuuluu joitakin maailman kaikkein kiinnostavimmista ja tärkeimmistä paikoista ja on tärkeätä, että ihmiset oppivat tuntemaan ne. Osana kilpailuun valmistautumista UNESCO on julkaissut hienon kuvakokoelman Wikimedia Commonsissa. Uskomme niistä olevan hyötyä kulttuuriperintökohteita käsittelevien artikkeleiden kuvittamisessa.

Winners

The winners of the main prizes in the Challenge are:

Congratulations to all of you!

Contest details
Contest details
Background
Background
Prizes
Prizes
List of articles & Images
List
Participants & Scoring
Participants
Discussion
If you have any questions about this writing challenge, please add them to our talk page.
Log
See the continuously updated log for the event.