Stewards/Elections 2016/Introduction/sq

This page is a translated version of the page Stewards/Elections 2016/Introduction and the translation is 33% complete.
Outdated translations are marked like this.

  • Kujdestarë të re janë zgjedhur afërsishtë një herë në vitë. Kujdestarë kryejnë detyrë teknike në të gjithë Wikimedia wikis bazuar nga konsensus komuniteti dhe nga politikë Kujdestarë* duke ndryshuar qasje e përdoruesit, duke vështruar informacionet e përdorësit në rast të abuzimit, e kështu me radhë (shiko detajet).
  • Candidate submissions were open from 15 janar 2016, 00:00 (UTC) until 28 janar 2016, 23:59 (UTC). Questions to the candidates can be submitted until the election concludes.
  • Votimi do filloj në 08 shkurt 2016, 14:00 (UTC) dhe të pëfundoj 28 shkurt 2016, 13:59 (UTC). Kanditat duhen të plotësojnë kriteret dhe të marrin të paktën 30 vota në favor me një 80% raport i mbështetur. Ju mund ndiçni rezultatet me statistika të mbledhura.