Njoftim personal për finalizimin e kyçjes së unifikuar të përdoruesve/Njoftimi pas-riemërimit

This page is a translated version of the page Single User Login finalisation announcement/Post-rename notice and the translation is 100% complete.

Riemërime

Kjo llogari është riemëruar si pjesë e single-user login finalisation. Nëse ju posedoni këtë llogari ju mund të hyni duke përdorur emrin dhe fjalëkalimin e mëparshëm për më shumë informacione. Nëse nuk e dëshironi emrin e ri të llogarisë, ju mund tl zgjedhni një tjetër duke përdorur këtë formular pasi të hyni në llogarinë tuaj: Special:GlobalRenameRequest. -- Keegan (WMF) (talk)