Соопштение за последниот чекор во спроведувањето на еднокорисничката најава/Соопштение по преименувањето

This page is a translated version of the page Single User Login finalisation announcement/Post-rename notice and the translation is 67% complete.
Outdated translations are marked like this.

Направено е преименување

Сметкава е преименувана како дел од последниот чекор на спроведувањето на еднокорисничката најава. Доколку ја поседувате оваа сметка, можете да се најавите со претходното корисничко име и лозинка за да добиете повеќе информации. Ако не ви се допаѓа новото име на сметката и сакате да го смените, најавете се, па послужете се со образецот „Барање за преименување на обединувањето “. -- Keegan (WMF) (разговор)