Leadership Development Working Group/Call for feedback on the draft shared leadership definition/ca

Resum: L'esborrany de la definició de lideratge, preparat pel Grup de Treball de Desenvolupament del Lideratge, està llest per a ser revisat per la comunitat!

Per favor, compartisca les seues opinions a Meta-Wiki, al formulari de comentaris o al Fòrum d'Estratègia del Moviment. També ens pot enviar directament un correu electrònic a leadershipworkinggroup(_AT_)wikimedia.org. Els comentaris es recolliran fins al 6 de octubre del 2022.

Hola a tothom!

Esperem que sàpigues que el Grup de Treball de Desenvolupament de Lideratge ha estat treballant durant els darrers mesos per tal de formular i trobar maneres de nodrir el lideratge del nostre moviment. El Grup de Treball de Desenvolupament de Lideratge (LDWG, per les sigles en anglés) és un grup de voluntaris i voluntàries del movimient Wikimedia que representen diferents comunitats, idiomes, rols i experiències. Ens plau informar a la comunitat que el nostre esborrany de definició de lideratge ja està disponible per a la revisió. El primer esborrany s’ha redactat després de mesos de debat, aprenentatge i posada en comú de les perspectives de la nostra comunitat. El Moviment Wikimedia, que és per naturalesa divers i posseeix característiques particulars per la seua forma distintiva de treball, ha estat expressament considerat i inclòs en esta definició.

Per favor, considereu revisar la definició i feu-nos saber la seua opinió abans del 6 de octubre de 2022. L'esborrany inclou una definició general de lideratge i subcategories que detallen les accions, qualitats i resultats d'un bon lideratge.

Hi ha molts llocs on podeu expressar les vostres idees, suggeriments i comentaris, com la pàgina de discussió de Meta, el formulari de comentaris i el post del Fòrum d'Estratègia del Moviment. També ens pot enviar directament un correu electrònic a leadershipworkinggroup(_AT_)wikimedia.org.

Podeu comprovar si la definició general i les subcategories s'ajusten a la vostra idea de lideratge en el moviment. També podeu intentar trobar llacunes d'informació, potser falten algunes de les qualitats d'un líder o qualsevol altra cosa a l'esborrany de la definició, o podeu comprovar si la definició s'aplica a tots els contextos culturals, lingüístics, comunitaris o d'un altre tipus del moviment i compartir les teves idees amb nosaltres.

Acompanyeu-nos a celebrar el lideratge divers i distintiu del nostre moviment.

Salut!