Eleccions de la Fundació Wikimedia/2021/Voluntaris electorals/Missatges i plantilles

This page is a translated version of the page Wikimedia Foundation elections/2021/Election Volunteers/Messages and Templates and the translation is 100% complete.
Voluntaris electorals de 2021
Convocatòria de voluntaris
Portada
Apunteu-vos-hi
Llista
Recursos/Guies
Equip de facilitació
This box: view · talk · edit

A continuació es presenten les plantilles redactades per l'equip de facilitació perquè els voluntaris de les eleccions puguin utilitzar-les.

Els voluntaris electorals poden escriure els seus propis missatges o modificar-los. Coneixeu millor la vostra comunitat i heu d'escriure el missatge que s'adapti a la vostra comunitat.

Missatges

Plantilles

Introducció com a voluntari electoral

Hola, <Insereix el nom de la comunitat wiki>. Sóc voluntari electoral per a les eleccions de la Junta Directiva de 2021.

M'agradaria dir-vos que les eleccions de la Junta Directiva de 2021 s'apropen i, com a voluntari electoral, el meu paper és assegurar que <NOM DE LA COMUNITAT> estigui plenament al corrent de les eleccions a la Junta Directiva.

La Junta Directiva de la Fundació Wikimedia supervisa les operacions de la Fundació Wikimedia. Els membres de la comunitat i els membres designats formen la Junta Directiva. Cada membre té un mandat de tres anys. La comunitat Wikimedia té l'oportunitat de votar per als membres de la comunitat.

Consulteu la cronologia completa de les eleccions de la Junta Directiva.

Els col·laboradors de Wikimedia votaran per ocupar quatre llocs a la Junta Directiva el 2021. Aquesta és una oportunitat per millorar la representació, la diversitat i l'experiència de la Junta com a equip. Es necessiten candidats de la comunitat per presentar-se a aquestes eleccions.

Si no t'interessa presentar-te com a candidat, pots participar votant en aquestes eleccions. Augmentem el nombre de votants que participen en aquestes eleccions de la nostra comunitat.

Si us plau, posa't en contacte amb mi per les preguntes.
-<INSEREIX EL SEU NOM D'USUARI AQUÍ>

Publicacions a les xarxes socials

Aquesta secció conté exemples de missatges de xarxes socials. Si us plau, adapteu-los a les necessitats de la vostra comunitat.

General

  • A les darreres eleccions, només van participar al voltant del % dels votants de la nostra comunitat. Animem a més gent a votar en aquestes eleccions.
  • Voleu organitzar un xat sobre les properes eleccions a la Junta de la Fundació Wikimedia? Avisa'm i puc ajudar-te!

Crida de candidats

  • La Junta Directiva vol ser més diversa. Pots ajudar a ampliar la diversitat de la Junta? Potser hauries de ser candidat.
  • La Junta té aquestes habilitats <enllaç properament>. Què podeu aportar a la Junta? Potser hauríeu de ser-ne candidat.

Votació