Wikimedia Foundation elections/2021/2021-08-27/Second board voter e-mail/fi

This page is a translated version of the page Wikimedia Foundation elections/2021/2021-08-27/Second board voter e-mail and the translation is 100% complete.

From: Wikimedia Foundationin vaalikomitea <board-elections@lists.wikimedia.org>

Muista äänestää Wikimedia Foundation 2021:n johtokunnan vaalissa

Hyvä $USERNAME,

Sait tämän sähköpostiviestin, koska sinulla on oikeus äänestää Wikimedia Foundation 2021: n johtokunnan vaalissa. Äänestysaika alkoi 18. elokuuta 2021 ja se päättyy 31. elokuuta 2021.

Wikimedia Foundation on säätiö, joka hoitaa projekteja, kuten $ACTIVEPROJECT, ja sitä johtaa johtokunta. Johtokunta on Wikimedia Foundationin päätöksentekoelin. Lisätietoja Johtokunta.

Tänä vuonna valitaan neljä paikkaa yhteisöäänestyksellä. Näihin paikkoihin on ehdolla 19 ehdokasta ympäri maailmaa. Lisätietoja vuoden 2021 johtokunnan ehdokkaista.

Äänestämistä pyydetään lähes Lähes 70 000 yhteisöiden jäseneltä. Sinä olet heidän joukossaan! Äänestys kestää vain 23.59 UTC 31. elokuuta asti. Käy äänestämässä [$SERVER/wiki/Special:SecurePoll/vote/Wikimedia_Foundation_Board_Elections_2021 SecurePoll on $ACTIVEPROJECT].

Jos olet jo äänestänyt, kiitos äänestämisestäsi ja jätä tämä sähköposti huomiotta. Henkilö voi äänestää vain kerran riippumatta siitä, kuinka monta tiliä hänellä on.

Lue lisää tästä vaalista.

Allekirjoitus,

Vaalikomitea

Tämä sähköposti on lähetetty sinulle, koska olet rekisteröinyt sähköpostiosoitteesi Wikimedia Foundationiin. Jos haluat poistaa itsesi tulevista vaali -ilmoituksista, lisää käyttäjätunnuksesi Wikimedia No Mail Listiin.

Plain text version

Hyvä $USERNAME,

Sait tämän sähköpostiviestin, koska sinulla on oikeus äänestää Wikimedia Foundation 2021: n johtokunnan vaaleissa. Äänestysaika alkoi 18. elokuuta 2021 ja se  päättyy 31. elokuuta 2021.

Wikimedia Foundation on säätiö, joka hoitaa projekteja, kuten $activeproject, ja sitä johtaa johtokunta. Johtokunta on Wikimedia Foundationin päätöksentekoelin. Lisätietoja Johtokunta: <https://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_Foundation_Board_of_Trustees/Overview>

Tänä vuonna valitaan neljä paikkaa yhteisöäänestyksellä. Näihin paikkoihin on ehdolla 19 ehdokasta ympäri maailmaa. Lisätietoja vuoden 2021 hallintoneuvoston ehdokkaista: <https://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_Foundation_elections/2021/Candidates#Candidate_Table>

Äänestämistä pyydetään lähes 70 000 yhteisöiden jäseneltä. Sinä olet heidän joukossaan! Äänestys kestää vain 23.59 UTC 31. elokuuta asti. Käy äänestämässä [$securepoll SecurePoll on $activeproject].

Jos olet jo äänestänyt, kiitos äänestyksestäsi ja jätä tämä sähköposti huomiotta. Henkilö voi äänestää vain kerran riippumatta siitä, kuinka monta tiliä hänellä on.

Lue lisää vaaleista: <https://meta.wikimedia.org/wiki/Special:MyLanguage/Wikimedia_Foundation_elections/2021/Board_of_Trustees>.

Allekirjoitus,

Vaalikomitea

--

Tämä sähköposti on lähetetty sinulle, koska olet rekisteröinyt sähköpostiosoitteesi Wikimedia Foundationiin. Jos haluat poistaa itsesi tulevista vaalitiedotuksista, lisää käyttäjänimesi Wikimedia No Mail-luetteloon <https://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_nomail_list>.